BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Go Twirl Turquoise 2

Waarom een BERG loopauto?

Alles over loopauto's

Waarom een BERG loopauto?

Loopauto's zijn niet alleen leuk om op te rijden, maar ondersteunen ook nog eens de ontwikkeling van jouw kind op meerdere manieren. Zo zorgt het voor een betere motoriek, maar verbetert het ook de hand-oog coördinatie, balans en het evenwicht. BERG biedt geen houten loopauto aan, maar van hard plastic, wat het een stuk lichter maakt en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit leuke speelgoed vanaf 1 jaar is uniek in het design en biedt daarnaast nog vele extra's. Alle loopauto's van BERG zijn ergonomisch vormgegeven, zodat je optimale bewegingsvrijheid hebt wanneer je je voortbeweegt. De smalle achterkant in combinatie met de brede voorkant zorgen er voor dat je je goed kunt afzetten zonder daarbij gehinderd te worden. Tevens zorgen de 4 wielen voor een stabiel en veilige loopauto, waarbij omvallen praktisch onmogelijk is. Het zadel is traploos, waardoor je naarmate je ouder wordt steeds iets verder achterop kunt gaan zitten, zonder het zadel telkens te hoeven verstellen. De loopauto is dus geschikt voor de leeftijd van 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar (afhankelijk van de lengte).

Met of zonder trappers

BERG loopauto's zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel met als zonder trappers. Zo is er de BERG GO², verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en voorzien van in- en uitklapbare trappers. Door deze functie kun je de BERG GO² gebruiken als zowel loop- als trapauto, dus 2-in-1! Zeker in het begin is trappen lastig en kan je oefenen met evenwicht en sturen door de trappers in te klappen. Zo gebruik je de BERG GO² als een echte loopauto, waarbij de trappers niet in de weg zitten. Wanneer je wat meer geoefend bent en voor het eerst wil leren trappen kan je de trappers eenvoudig uitklappen. De loopauto wordt op die manier getransformeerd in een trapauto. Wil je een loopauto zonder trappers, maar met een geïntegreerd spel? Kies dan voor de GO Twirl.

Extension ride on car pedal kart

Spel

De BERG GO Twirl is een echte loopauto met nog iets extra's. In de behuizing van deze loopauto zit aan beide kanten een draaischijf met gekleurde balletjes die onweerstaanbaar zijn voor elke dreumes. Zo hebben ze speelplezier van de GO, zelfs wanneer ze niet op het zadel zitten.

Ride on car integrated game

Unieke kleuren

De loopauto's van BERG zijn beschikbaar in veel verschillende vrolijke kleuren. Zo hebben we een leuke kleur loopauto voor jongens en meisjes. Van de standaard kleuren roze, blauw en mint tot de retro kleuren (retro groen en retro roze) en de Sparx Red en nog veel meer. Zo zit er altijd een kleur bij die jouw kind leuk vindt!

Color range go ride on car

Trotse winnaar van diverse awards

Na een spannende jurering is de BERG GO² in de prijzen gevallen bij de Red Dot Design Awards, IF Awards en German Design Awards! Er waren een heleboel inzendingen uit verschillende landen waarbij de BERG GO² heeft gewonnen in de categorie “Excellent Product Design: Baby and Child care”.

De winnaars van de German Design Award zijn gekozen op basis van hoe uniek het uiterlijk is van het product. Daarnaast is het belangrijk dat de BERG GO² goed past binnen de moderne trends van zowel het Duitse als het internationale publiek. Uiteraard is dat één van de elementen waar extra aandacht aan is besteed tijdens het ontwerpen. Dankzij de hoge kwaliteit en het innovatieve design van de BERG GO² hebben wij vol trots de German Design Award in ontvangst genomen!

Voordelen van de BERG loopauto

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind.
  • Leer steppen en trappen met de BERG GO². Kortom 2 in 1!
  • Extra stabiliteit door de brede voorkant en de 4 wielen.
  • Prijswinnende designs, een echte eyecatcher.
  • Groeit mee met je kind, zonder dat je het zadel hoeft te verstellen (traploos).
  • Trapt soepel en licht door de kogellagers in trap- en achteras. Zowel vooruit als achteruit.
  • Uit te breiden met allerlei accessoires voor je loopauto, zoals duwstang, veiligheidsvlag en draagband.

Dus wil je een loopauto kopen en ben je er nog niet helemaal uit? Kies dan voor een BERG loopauto met spel of trappers in jouw favoriete kleur. De keuze is aan jou!

Why berg ride on car
BERG GO2 loopauto

Loopauto met pedalen?

Bekijk alle BERG Go²'s

Gerelateerde vragen

Ontdek alles op bergtoys.com