BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Go Twirl Turquoise 2

De BERG GO loopauto

Alles over loopauto's

De BERG GO loopauto, al vanaf 1 jaar!

Zoek je superleuk speelgoed vanaf 1 jaar? Dan zijn onze BERG GO loopauto's precies wat je zoekt! Je wilt speelgoed dat niet alleen leuk is, maar waarmee je kind zich ook goed kan ontwikkelen. Dit is precies wat een loopauto doet. Op een loopauto kan je baby of peuter vanaf 1 jaar met alle plezier de wereld gaan ontdekken waarbij ook nog eens de motorische vaardigheden van je kind worden gestimuleerd. De loopauto van BERG is geschikt voor buiten en binnen, zodat er altijd gespeeld kan worden. Bij het kiezen van de geschikte loopauto kan je letten op een aantal belangrijke punten om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Loopauto 1 jaar

Gemiddeld gezien worden kinderen rond hun eerste levensjaar steeds mobieler. Een loopauto is dan een ideaal product om ze te helpen met hun motorische vaardigheden. BERG loopauto's zijn geschikt vanaf ongeveer 10 maanden tot 1 jaar en te gebruiken tot het kind het product is ontgroeit. Dit is meestal rond de leeftijd van 3 jaar oud wanneer ze toe zijn aan iets meer uitdaging. Denk dan bijvoorbeeld aan Biky loopfiets. Door de toevoeging van trappers op de BERG GO², kan het kind er voor kiezen om te leren trappen als een loopauto niet genoeg uitdaging meer biedt. Hierdoor is de BERG GO² echt een veelzijdige loopauto die dankzij de toevoeging van de trappers langer gebruikt kan worden. Zodra ze het trappen ook onder de knie hebben is de logische stap natuurlijk een echte skelter, voor nog meer snelheid en uitdaging.

Baby's en peuters van 1 jaar hebben vaak nog niet de behendigheid om goed te kunnen sturen. Doordat er een stuur op de loopauto zit, biedt dit een extra uitdaging waarmee ze aan de slag kunnen. Een loopauto is dus ook goed voor de ontwikkeling, omdat het de hand-oog coördinatie ondersteunt, evenals het evenwichtsgevoel en de balans. Door het lage zitvlak is de loopauto al geschikt voor de allerkleinsten vanaf ongeveer 1 jaar. De loopauto's van BERG onderscheiden zich van andere loopauto's op meerdere vlakken, voornamelijk op de 2-in-1 functie en de designs.

Why berg ride on car

Waarom een loopauto vanaf 1 jaar?

Bewegen en spelen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Dit gebeurt natuurlijk het liefst op een veilige manier. Met een BERG loopauto ben je vezekerd van een stabiele en veilige manier om je eerste rijdende meters te maken. De coördinatie tussen steppen/trappen en sturen is een essentieel onderdeel in de fysieke en cognitieve ontwikkeling van het kind. Daarnaast is het spelenderwijs de wereld ontdekken op een BERG loopauto prikkelend voor alle zintuigen.

  • Stabiel en veilig.
  • Goed voor de ontwikkeling (hand-oog coördinatie, evenwichtsgevoel, balans, fysieke en cognitieve ontwikkeling).
  • Prikkelt de zintuigen.
  • Geeft de kans om zelfstandig de wereld te ontdekken.
  • De loopauto's van BERG bieden nog veel meer voordelen.
Why ride on car berg go

Gerelateerde vragen

Ontdek alles op bergtoys.com