BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Biky 1

Loopfietsen

Great for the city, made for adventure!

BERG loopfietsen (7)

Op zoek naar een veilige, goed uitgeruste en mooie loopfiets? Zoek niet verder! We hebben de Biky ontwikkeld voor de jongste avonturiers. Niet alleen leuk, maar ook fijn voor de ontwikkeling van motoriek en zelfvertrouwen. Of je nu kiest voor een ritje door de stad of crossen door de bossen, er is altijd een Biky die bij je kind past. Elke Biky kan worden gepersonaliseerd met de diverse beschikbare accessoires. Klaar voor dit avontuur?

Gekozen filters:

De kracht van lichtgewicht
Door toepassing van de nieuwste productietechnieken en lichtgewicht magnesium, heeft BERG een bijzonder stevig frame kunnen ontwikkelen met een zeer laag gewicht. Hierdoor is de fiets erg gemakkelijk te hanteren maar vooral geweldig om mee te rijden.

Lang speelplezier
Met zijn lage instap en het in hoogte verstelbare zadel is de Biky makkelijk toegankelijk en geschikt voor kinderen met een lengte van 85 cm tot 120 cm. De zadelklem is in het frame geïntegreerd en kan met de meegeleverde inbussleutel eenvoudig worden bediend. Hierdoor stel je de juiste hoogte eenvoudig en traploos in.

Gecontroleerd sturen
Een loopfiets is de beste voorbereiding op zelfstandig fietsen. Balanceren op twee wielen en tegelijkertijd (leren) sturen is op jonge leeftijd best een uitdaging. Om onverwacht ‘omklappen’ van het stuur te voorkomen, hebben we de BERG Biky voorzien van een stuuruitslagbegrenzer welke instelbaar is in een stand voor beginners en een stand voor gevorderden.

Extra veilig met handrem
De bekende Biky serie van BERG is nu uitgebreid met vier uitvoeringen* die zijn voorzien van een handrem. Deze Handbrake modellen bieden de snelle peuters en kleuters extra veiligheid. Tegelijkertijd wennen ze spelenderwijs aan het gebruiken van een handrem.

*BERG Biky Cross Blue, BERG Biky Cross Grey, BERG Biky City Blue en BERG Biky Trail Green

Ontdek alles op bergtoys.com