toggle
overlay

BERG Pro Launcher

BERG Pro Launcher
Waardering:
100% of 100
(1)
Prijs 499,00 €
BERG Pro Launcher

Springen en tricks doen, dat wil je overal kunnen doen. Deze mini trampoline is uitgerust met stoere graphics zoals die van de BERG Pro Bouncer. Zijn looks en specificaties maken dit tot een unieke trampoline. Doordat de Pro Launcher is ontwikkeld samen met de jump scene, is de trampoline ontwikkeld op jouw gebruik. Zo kunnen jij en je vrienden je waar je ook wil, helemaal uitleven.

Voordelen 
• Stevige en lichte constructie.
• Ontworpen voor en door de jump scene.
• Aantrekkelijk en uniek design.
• Makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde draagtas.
• Maakt je setup bij de Pro Bouncer trampoline helemaal af.
• Winnaar van een prestigieuze Red Dot Design Award 2023.Overal en altijd springen
Waar je ook maar wil gaan springen, je klapt de Pro Launcher eenvoudig op en vervoert hem in de handige draagtas die je bij de trampoline krijgt.
Als je ‘m hebt uitgeklapt staat ‘ie altijd stevig op de anti slip voetjes. Of je hem nu gebruikt in het park of toch in de duinen.
De veren, het doek en de padding vormen samen met het compacte en sterke frame een samenspel dat zorgt voor een hele nieuwe springervaring op deze mini trampoline. Ben je er klaar voor?

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BERG Pro Launcher
Uw waardering

GARANTIE

Functiegarantie is de garantie op het functionele gebruik van de skelter of trampoline. Voor de duur van de functiegarantie per product, zie onderstaande:

Skelter

Garantietabel skelter

* BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product binnen één maand na aankoop online te registrerenen zodat je gebruik kan maken van verlengde garantie op je aankoop. Registreren is mogelijk op bergtoys.com/nl/registration

BERG PRODUCTREGISTRATIE

BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je 5 (skelters), 5 of 8 of 13 jaar (trampolines) garantie hebt op je aankoop. * Het frame verschilt per product.

Registreren

 

Product sheet

Download product sheet

  Download product sheet

  Extra information about the product, related accessories and more.

 

 

Photo Impressions

Video Impressions