BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Pro bouncer banner

Onderhoudstips voor je BERG trampoline

Alles over trampolines

Hoe kan ik mijn trampoline het beste schoonmaken?

Na een lange tijd je trampoline niet gebruikt te hebben, kan het handig zijn om deze schoon te maken, kortom: even alle spinnenwebben en ander viezigheid eraf halen. Voor het schoonmaken van de trampoline kun je het beste een doekje met handwarm water gebruiken. Gebruik hiervoor geen oplosmiddelen, afwasmiddel, zeeppoeder of heet water. Om bijvoorbeeld bladeren en takjes van je trampoline te weren, is het handig om een afdekhoes te gebruiken op het moment dat je trampoline korte tijd niet gebruikt. Gebruik je je trampoline niet voor een langere tijd, dan raden we aan deze op een droge plek op te bergen.

Wat is de beste manier om het gras rondom mijn trampoline te maaien?

Wees met het grasmaaien rond de trampoline altijd voorzichtig. We adviseren de beschermrand van de trampoline tijdens het maaien weg te halen om schade hieraan te voorkomen. Houd altijd voldoende afstand van de trampoline tijdens het grasmaaien en knip het gras rondom de trampoline vervolgens voorzichtig met een grasschaar bij.

Voor robotmaaiers adviseren we rondom de trampoline een begrenzingskabel te spannen zoals deze voor de desbetreffende robotmaaier wordt geadviseerd. Hanteer een afstand tussen de kabel en de trampoline van ongeveer 30cm, of meer als dat voor de robotmaaier wordt geadviseerd. Het overgebleven gras rondom de trampoline kan vervolgens met een grasschaar voorzichtig worden bijgewerkt. Schade ontstaan tijdens het grasmaaien, op welke manier dan ook, valt buiten de garantie van BERG. Wees daarom altijd voorzichtig en houd voldoende afstand van de trampoline.

BERG Flat Ground Maintenance tips

Trampoline controleren

BERG trampolines zijn gemaakt vanhoogwaardig materiaal en bedoeld om er vele jaren plezier aan te beleven. Inspecteer de BERG trampoline voor elk gebruik aan de hand van de montagehandleiding en vervang defecte, versleten of ontbrekende onderdelen. Het negeren van deze instructies en het nalaten van onderhoud kan leiden tot gevaarlijke situaties en onnodige risico’s voor de gebruiker. Voor het bestellen van originele BERG trampoline onderdelen en accessoires verwijzen we je naar jouw dealer of onze website.

BERG Trampoline check Maintenance tips

Gerelateerde vragen

Ontdek alles op bergtoys.com