toggle
overlay

Jobs that make you go jump

Wij laten je springen, rijden en vliegen in de buitenlucht. Samen zoeken we de grenzen van ons geluk. Actief bezig zijn in de buitenlucht. Ontspannen door inspanning. Samen plezier maken.

Met BERG verleg je je grenzen. Je kan zoveel meer dan je denkt. Je wilt sneller, hoger, beter, mooier. Voel je zelfverzekerd, zelfs als de weg hobbelig is. Voel je thuis, op het moment dat je bij ons naar binnen stapt.

Welkom in de wereld van BERG. Het is nu van jou.

.

Manager finance

Als Manager Finance ben je volledig verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken binnen BERG Toys. Je bent de financiële sparringpartner van het MT en de CFO. Daarnaast adviseer je hen op het vlak van efficiency en de algehele financiële performance van het bedrijf. Je stuurt een gedreven Finance & Control team aan, samen zorgen jullie ervoor dat de financiële administratie en processen op orde zijn. Daarnaast zorg je voor een tijdige oplevering van de maandelijkse rapportering.


Lees alles

Product & content marketeer

Als product & content marketeer speel jij een cruciale rol bij het ontwikkelen en verspreiden van alle marketingcontent. Of het nu gaat om onze website, foto- en videomaterialen, POS-materiaal of (mini) campagnes jij zorgt ervoor dat onze content in het oog springt bij de consument én onze 4 kernwaardes uitstraalt.


Lees alles

Engineer R&D 32 - 40 uur

Op zoek naar een baan met toffe projecten waarin je al je kennis en creativiteit kwijt kunt? Dan hebben wij iets voor jou! Wij zijn BERG. Een familie van bouwers, ontwikkelaars en actievelingen. Altijd op zoek naar de nieuwste producten en innovaties om mensen naar buiten te krijgen.


Lees alles

SOCIAL MEDIA MARKETEER

THE OUTDOORS IS YOURS! Dat is wie we zijn. Dat is wat we willen delen. Vol zelfvertrouwen en actief de buitenwereld omarmen. Wil jij meewerken in een internationaal topbedrijf, waar je jouw fantasie los kan laten op onze socials?


Lees alles

BERG

BERG

Ga jij de uitdaging aan?
Heb je vragen over de functie en/of het werken bij BERG? Evita Valster (HR Officer) beantwoordt ze graag via: