Bekijk hier de actuele vacatures van BERG

 

Junior Campaign Marketeer (32 uur)

BERG is een dynamisch, snelgroeiend jong bedrijf wat de meest te gekke producten verkoopt over de hele wereld. Om steeds een stapje voor te blijven, hebben wij een nieuwe wervelwind nodig binnen het campagne team.

Lees meer


Proces engineer (fulltime)

Wil jij werken bij een modern snelgroeiend familiebedrijf met eigen R&D en ben jij een kei in slimme oplossingen bedenken? Lees dan verder!

Lees meer


Marketplace Specialist (fulltime)

Als Marketplace specialist bij BERG heb je een zeer gevarieerde baan en kun je met jouw werk echt het verschil maken. Ben jij de specialist die wij zoeken? Lees dan verder.

Lees meer


Logistiek medewerker (fulltime)

Inspiring active play! Dat is de missie van BERG. Kinderen lekker buiten laten spelen op geweldige skelters en trampolines. Wil jij een bijdrage leveren aan actief speelplezier? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer


GRAPHIC DESIGNER for Social (parttime 24 uur)

Ben jij die Graphic Designer met een passie voor social media? Maak jij content die al viral gaat voordat het goed en wel online staat? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Lees meer


MOMENTEEL HEBBEN WIJ GEEN OPENSTAANDE VACATURES.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar zie jij kansen en denk je dat je van toegevoegde waarde bent voor BERG? Stuur dan je CV en motivatie naar HRMinfo@bergtoys.com.