toggle
overlay

Jobs that make you go jump

Wij laten je springen, rijden en vliegen in de buitenlucht. Samen zoeken we de grenzen van ons geluk. Actief bezig zijn in de buitenlucht. Ontspannen door inspanning. Samen plezier maken.

Met BERG verleg je je grenzen. Je kan zoveel meer dan je denkt. Je wilt sneller, hoger, beter, mooier. Voel je zelfverzekerd, zelfs als de weg hobbelig is. Voel je thuis, op het moment dat je bij ons naar binnen stapt.

Welkom in de wereld van BERG. Het is nu van jou.

.

MANAGER ONLINE/ E-COMMERCE MARKETEER (fulltime)

Is het jouw ambitie om binnen een groeiend internationaal bedrijf jouw creativiteit los te laten op het totale pakket aan e-commerce en marketing activiteiten? Dan zoeken we jou!


Lees alles

Junior accountmanager (fulltime)

Meebouwen aan de toekomst van de topspeler in buitenspeelgoed. Dat wil en kan jij! Ben je daarnaast communicatief sterk en bereid om klanten verder te helpen? Dan zijn wij naar jou op zoek.


Lees alles

Marketplaces Specialist of CRM / E-Mail marketeer (fulltime)

Snap jij dat productdata en klantinformatie bijdraagt aan een hogere conversie? Heb jij passie voor digital B2C marketing en conversie optimalisatie? 


Lees alles

CAMPAIGN MARKETEER (32 uur)

Pakkende teksten rollen bij jou uit je vingers alsof het niets is. Online media kanalen hebben geen geheimen meer voor je. Je weet van aanpakken en bent niet bang voor een nieuwe uitdaging. Nieuwsgierig?


Lees snel verder!

STAGIAIR(E) HBO/MBO MULTI MEDIA DESIGN

Werken bij BERG Toys in een innovatief team, waar je échte praktijkervaring op kunt doen en waar volop ruimte is voor jouw inbreng en ideeën in een branche waar trends zich razendsnel opvolgen?


Lees meer

Consumer Service Medewerker Duits (fulltime / parttime )

Het aanspreekpunt voor consumenten uit Europa worden voor een internationaal topbedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!


Lees alles

MEEWERK STAGIAIR(E) HBO (E-COMMERCE)

Ben je op zoek naar een bruisende meewerkstage waarbij je in een innovatief team werkt bij een internationaal topbedrijf? Dan is dit de stage die jij zoekt!


Lees alles

Afstudeerder R&D

BERG daagt je uit om jouw creativiteit in te zetten, terwijl jij de allernieuwste BERG skelter of trampoline met uitstekend springcomfort ontwerpt voor de nieuwe generatie avonturiers.


Lees meer
Ga jij de uitdaging aan?
Heb je vragen over de functie en/of het werken bij BERG? Evita Valster (HR Officer) beantwoord ze graag via: