toggle
overlay

Jobs that make you go jump

Wij laten je springen, rijden en vliegen in de buitenlucht. Samen zoeken we de grenzen van ons geluk. Actief bezig zijn in de buitenlucht. Ontspannen door inspanning. Samen plezier maken.

Met BERG verleg je je grenzen. Je kan zoveel meer dan je denkt. Je wilt sneller, hoger, beter, mooier. Voel je zelfverzekerd, zelfs als de weg hobbelig is. Voel je thuis, op het moment dat je bij ons naar binnen stapt.

Welkom in de wereld van BERG. Het is nu van jou.

.

Online/e-commerce marketeer (fulltime)

Zie jij jezelf werken bij een groeiend premium brand wat continue nieuwe producten ontwikkeld? Begint jouw bloed sneller te stromen van SEO/ SEA, email marketing, analytics en data- gedreven marketing? Lees dan gauw verder!


Lees alles

SOCIAL MEDIA MARKETEER

THE OUTDOORS IS YOURS! Dat is wie we zijn. Dat is wat we willen delen. Vol zelfvertrouwen en actief de buitenwereld omarmen. Wil jij meewerken in een internationaal topbedrijf, waar je jouw fantasie los kan laten op onze socials?


Lees alles

Engineer R&D(fulltime)

Op zoek naar een baan waarin je al je kennis en creativiteit kwijt kunt? Wij zijn BERG. Een familie van bouwers, ontwikkelaars en actievelingen. Altijd op zoek naar de nieuwste producten en innovaties om mensen naar buiten te krijgen.


Lees alles

STAGIAIR(E) GRAPHIC DESIGN

Creatief genie? Gek op vormgeving? Een waterval aan ideeën? BERG daagt je uit om al jouw creativiteit in te zetten, terwijl jij de allernieuwste BERG producten en visuals/content helpt vormgeven!


Lees alles
Ga jij de uitdaging aan?
Heb je vragen over de functie en/of het werken bij BERG? Evita Valster (HR Officer) beantwoord ze graag via: