.

What does it mean to become your own master?

Dit is jouw moment, jouw vetste trick. Je hebt hem al helemaal in je hoofd en in je lijf. Zo vaak geprobeerd, maar je voelt het. Nu gaat het lukken. Je doet het niet alleen, je vrienden moedigen je aan zodat je nog hoger komt. Je springt hoger en hoger tot alle elementen in balans zijn. En dan maak je hem. Het is doodstil. De wereld draait om jou heen, je vliegt. Wat een sprong! Je vrienden gaan helemaal uit hun dak. You mastered the skill.

BERG MOB USP 1

Air - moves us to a higher place

Lucht geeft je energie en de kennis om jouw skills te perfectioneren. In gedachten beheers je al jouw moves. Je blijft kalm onder druk. Samen met je vrienden leg je de lat nog hoger en help je elkaar om daar te komen.

EVA — @evagorter

BERG MOB USP 2

Earth - heals us when we need it

Aarde geeft je de kracht om jouw doelen te visualiseren en je mentaal en fysiek sterk te maken voor de uitdaging waar je voor staat. Het geeft je ook energie om door te gaan als het tegenzit. Net als je vrienden die je helpen opstaan en je motiveren om het nog keer te proberen.

DANTE — @dantesantovenia

BERG MOB USP 3

Fire - transforms us into what we want to be

Vuur geeft je lef en enthousiasme om je grenzen te verleggen. Hoe moeilijk de trick ook is, vol overgave durf je elk avontuur aan. Je motiveert jezelf en iedereen om je heen het beste in elkaar naar boven te halen.

SEBBE — @sebbewennmalm

BERG MOB USP 4

Water - shapes us in who we want to be

Water geeft je creativiteit voor nieuwe tricks en de lenigheid voor een perfecte uitvoering. Door oefening en ontwikkeling maak je je fysiek en mentaal sterk. Je zintuigen staan op scherp. Je voelt aan alles dat het gaat lukken.

JESSE — @jesseheffels

.

BERG Airflow en twinspring