BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Berg playbase playset 8

Kan ik een PlayBase speeltoestel zelf samenstellen?

Alles over de PlayBase

Kan ik een PlayBase speeltoestel zelf samenstellen? Welke frames en accessoires zijn er?

Het mooie aan het PlayBase speeltoestel van BERG is dat je het zelf kan maken naar jouw wensen. Dankzij de vele accessoires die beschikbaar zijn is er voor iedereen een geschikte PlayBase, een speeltoestel voor de allerkleinsten tot aan volwassenen. Voor de kleinsten kan je kiezen uit allerlei verschillende speelaccessoires zodat je een leuk klimtoestel voor buiten kan maken en voor de oudere kinderen en volwassenen kan je kiezen uit diverse lounge, sport en fitness accessoires voor je PlayBase.

Keuze 1: het frame

Allereerst moet je voor jezelf bepalen welk frame voor jou het meest geschikt is. Om dit te bepalen moet je voor jezelf duidelijk hebben wat je met de PlayBase wilt doen en uiteraard hoeveel ruimte je in je tuin beschikbaar hebt. Bij BERG heb je de keuze uit een Medium of Large frame die ingegraven moet worden. Het medium frame is 2 schommels breed en het large frame is 3 schommels breed. Daarnaast is het verschil tussen de frames 95 centimeter in lengte.

Medium frame PlayBase speeltoestel

Medium frame

285 (L) x 100 (W) x 245 (H) cm

Keuze 2: welke speeltoestel onderdelen/accessoires passen het beste bij jouw gezin?

Op het moment van schrijven is het PlayBase speeltoestel beschikbaar in 16 verschillende uitvoeringen, maar je kan ook alle accessoires los bestellen. Je kan dus je speeltoestel zelf samenstellen naar wens. Kies je voor een hangmat met klimmuur of een schommel met pull-up bar? Niks is te gek. Heb je bijvoorbeeld een speeltoestel met kinderaccessoires (schommel, trapezium, nest swing e.d.) en spelen je kinderen er na een tijdje niet zo veel meer mee, dan kan je ervoor kiezen om deze accessoires te vervangen met bijvoorbeeld sport of fitness accessoires, zodat je er zelf plezier aan kan beleven. Dat is het mooie aan de BERG PlayBase, deze groeit met je gezin mee en kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Welke accessoires zijn er dan precies beschikbaar?

Als je wil weten welke accessoires er allemaal te koop zijn voor de PlayBase, neem dan even een kijkje op de PlayBase accessoire pagina.

Alle PlayBase accessoires bekijken
Playbase playset accessories

Gerelateerde vragen

Ontdek alles op bergtoys.com