BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Nexo 5

Stepjes

Light it up!

BERG stepjes (20)

Let’s roll, want steppen is te gek! Raak nooit meer uitgespeeld door de vele mogelijkheden die jouw BERG step biedt. Kies je voor lichtgevende wieltjes of toch voor een lichtgevend deck? En wat dacht je van een te gek magneetspel om je vrienden uit te dagen? Tijd om steppen een nieuwe dimensie te geven!

Gekozen filters:

Soepel en veilig sturen
Je leert veilig en goed sturen met het instelbare stuurslot. Stel het stuurslot in en je voorkomt onverwachte bewegingen naar links of rechts. Haal het stuurslot eraf en je kan met je Nexo alle kanten op en maak je de mooiste manoeuvres.

De Nexo groeit met je mee
Je kunt al steppen op de Nexo vanaf 2 jaar en ouder. En daarna wil je ‘m niet meer kwijt. Gelukkig kan je het stuur in drie standen verstellen, waardoor je step jarenlang met je meegroeit. Zo step je vol energie met je Nexo naar school.

Klik en klaar om mee te nemen
Je kunt niet overal en altijd steppen. Geen probleem. Met één klik klap je de Nexo in. En aan het handvat trek je ‘m op rolletjes mee. Uitklappen gaat net zo makkelijk. Klik, klaar en steppen maar.

Extra opvallen met verlichting
Natuurlijk wil jij als kind graag gezien worden met je Nexo. Met de extra LED verlichting in de voorwielen lukt je dat zeker. Het ziet er flitsend uit en je bent ook in het donker goed te zien. Batterijen heb je niet nodig, want de wielen worden door beweging geactiveerd en de LED's lichten wit op terwijl je stept!

Dubbel plezier met twee verwisselbare modules
Als je echt alles uit je Nexo wilt halen, ga je voor extra modules. De LED Add-On biedt 12 standen met verschillende licht- en kleurpatronen. Zie je het al voor je? En met de Magnet Add-On kun je magnetische coins verzamelen terwijl je stept. Leuk voor jezelf of samen met je vriendjes.

Ontdek alles op bergtoys.com