BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Trampolines Pro Bouncer 2

Trampolines

Kies je BERG, dan kies je kwaliteit, veiligheid en plezier!

BERG trampolines
Alles bekijken
Inground klein
InGroundLage instap
Flatground klein
FlatGroundOp grondniveau
BERG Champion
Op potenGemakkelijk verplaatsbaar
Ingroundmetnet klein
InGroundMet veiligheidsnet
Flatgroundmetnet klein
FlatGroundMet veiligheidsnet
BERG Pro Launcher
Pro LauncherMinitramp
BERG Hoppaa
HoppaaPeutertrampoline

Rechthoekige trampolines (166)

Wil je een een rechthoekige trampoline kopen? Dan ben je BERG aan het goede adres. Wij bieden allerlei verschillende soorten rechthoekige trampolines aan, staand op poten of ingegraven (InGround en FlatGround). Een voordeel van een rechthoekige trampoline is dat deze vaak goed in de tuin past. Dat komt omdat veel Nederlandse tuinen een rechthoekige vorm hebben, hierdoor benut je de ruimte efficiënter met een rechthoekige trampoline dan als je bijvoorbeeld een ronde trampoline zou plaatsen. Een ander groot voordeel bij een trampoline die rechthoekig is, is het hebben van groot en langwerpig springoppervlak. Dit maakt het oefenen van jouw tricks een stuk makkelijker!

Gekozen filters:
...

Rechthoekige trampoline ingraven of niet?

Waar je ook over na moet denken bij het kiezen van jouw trampoline is of je een staande op poten wilt of toch een ingegraven trampoline (BERG InGround). Wij bieden standaard ingegraven trampolines aan maar ook FlatGround trampolines. Het grote verschil tussen een rechthoekige InGround trampoline en een rechthoekige FlatGround trampoline is dat bij een FlatGround trampoline óók het frame onder de grond is ingegraven, waardoor de trampoline totaal niet opvalt in de tuin. Bij een normale ingegraven trampoline steekt alleen het frame een stukje boven de grond uit. Als je wilt weten hoe je een rechthoekige trampoline moet ingraven, dan kan je daar hier alles over lezen.

Welke maat is het meest geschikt?

BERG biedt rechthoekige trampolines aan in alle vormen en vormen. Van de kleinste trampolines van 200 cm (2 meter) tot professionele trampolines van wel 4 tot 5 meter! Als je alle trampolines wilt vergelijken kan dat gemakkelijk door middel van het filtersysteem. Ben je op zoek naar een trampoline voor de kleinsten, dan kan je het beste voor een kleinere maat gaan. Zijn de kinderen al wat groter of wil je het meeste uit de trampoline halen? Kies dan voor een grotere trampoline.

Trampoline met net of zonder?

Als je een rechthoekige trampoline gaat kopen is het handig om te bedenken of je er een veiligheidsnet bij wilt. Op dit moment bieden wij drie verschillende soorten netten aan: Comfort, Deluxe of Deluxe XL. Wij bieden altijd de keus om een rechthoekige trampoline met net te kopen. Een trampoline met veiligheidsnet zorgt voor extra veiligheid op de trampoline waardoor je onbezorgd je kinderen kan laten springen.

Ontdek alles op bergtoys.com