toggle
overlay

BERG SPORTS Ultim Pro Bouncer Regular 5x5 + Safety Net XL

BERG SPORTS Ultim Pro Bouncer Regular 5x5 + Safety Net XL
Prijs 4.999,00 €
BERG SPORTS Ultim Pro Bouncer Regular 5x5 + Safety Net XL

Met de BERG Pro Bouncer haal jij het beste uit jezelf. Deze SPORTS trampoline is vanaf nu ook beschikbaar als 5x5 uitvoering. Dit enorme springoppervlak is groter dan dat van de rechthoekige Pro Bouncer. Hierdoor kun je nog hoger springen op jouw 5x5.
De trampoline is helemaal af. Elk detail klopt. Hierdoor kun jij helemaal opgaan in je coolste tricks.

Voordelen
• Grootste springoppervlak.
• Keuze uit een FlatGround of Regular.
• Verschillende uitvoeringen met AeroWall of Safety Net Deluxe XL beschikbaar.

AirFlow Pro springdoek
Voor het springdoek van de Pro Bouncer 5x5 is de AirFlow Pro techniek toegepast. Dit doek heeft een optimale weving die meer lucht doorlaat. Minder luchtweerstand betekent hoger springen, en dat wil je. Dit doek is daarnaast extra veilig, doordat het doek overlap heeft bij de veren.

TwinSpring Pro veren
TwinSpring Pro veren zijn extra lang en hebben meer wikkelingen. Door dit te combineren met de V-opstelling waarin je ze plaatst, kun jij ongekende hoogtes bereiken op deze trampoline.

Sterk en extra hoog frame
Het frame van de Pro Bouncer 5x5 is sterk en voorzien van een dubbele coating. Deze coating zorgt voor een jarenlange bescherming. De regular uitvoering van de 5x5, heeft daarbij een extra hoog frame ten opzichte van andere trampolines. Zo kun je veilig door veren na de hoogste sprongen.

Extra dikke en UV-bestendige beschermrand
De beschermrand is extra dik, zodat je zacht en veilig land als je een keer valt. De rand is Uv-bestendig en kan goed tegen invloeden van het weer. Dit draagt naast de veiligheid bij aan de levensduur van je padding.

Safety Net Deluxe XL
Dit veiligheidsnet is zowel geschikt voor de FlatGround als de Regular uitvoeringen van de Pro Bouncer 5x5 trampoline. Met het Safety Net Deluxe XL ben je altijd verzekerd van een veilige landing.

GARANTIE

Functiegarantie is de garantie op het functionele gebruik van de skelter of trampoline. Voor de duur van de functiegarantie per product, zie onderstaande:

Trampolines

Garantietabel NL

* BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je extra garantie ontvangt op je aankoop. U kunt dat hier doen.

BERG PRODUCTREGISTRATIE

BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je 5 (skelters), 5 of 8 of 13 jaar (trampolines) garantie hebt op je aankoop. * Het frame verschilt per product.

Registreren

 

Photo Impressions

Video Impressions