BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

BERG Champion trampoline banner

Welke maat trampoline heb ik nodig?

Alles over trampolines

Welke maat trampoline heb ik nodig? Een kleine of grote trampoline?

We hebben voor ieder wat wils, afhankelijk van de vorm en kwaliteit die je wil hebben we trampolines in ons assortiment van 2 meter tot wel 5,2 meter. Het belangrijkste is na te gaan welke maat er (bij je) past. Grotere trampolines bieden meer ruimte en het meeste speelplezier. Terwijl kleinere trampolines natuurlijk veel minder ruimte kosten, wat voor de rest van de tuin weer voordelen met zich mee kan brengen.

Wanneer kiezen voor een kleine trampoline?

Het kiezen voor een kleine trampoline kan een bewuste keus zijn. Bij BERG hebben we al ronde trampolines met een diameter van 200 cm en kleine rechthoekige trampolines vanaf 200x200 cm die perfect passen in een kleine tuin. Als je op zoek bent naar een trampoline voor een kleine tuin, dan raden wij de kleine rechthoekige trampoline van 200x200cm aan. Omdat de tuinen in Nederland vaak een rechthoekige vorm hebben, kan je de weinige ruimte die je hebt, efficiënt gebruiken. Zoek je een kleine trampoline voor de allerkleinsten? Bekijk dan onze peuter trampoline.

  • Een kleine trampoline is geschikt voor een kleine tuin of bij weinig ruimte.
  • Prima trampoline om mee te starten voor de kleinere kinderen.
  • Kleine(re) modellen zijn goedkoper dan de grotere.
Bekijk onze kleinste 200cm trampolines
Kleine trampoline met net

Wanneer kiezen voor een grote trampoline?

Nog niet zeker wat voor maat trampoline je wil kopen? Met een grote trampoline zit je altijd goed qua speelplezier. Door het grotere springdoek en de perfecte jump area (het stukje in het midden van de trampoline dat het lekkerste springt) kan je altijd heerlijk springen. Daarnaast zorgt een grote trampoline ook voor meer ruimte om te springen, zo kan je met z'n allen plezier beleven. Bij BERG bieden we grote trampolines in alle soorten en maten aan. Van staand op poten tot een ingraaf versie (InGround en FlatGround). BERG heeft trampolines met een maat van 2 meter tot wel van 5 meter 20, en alles wat daar tussen in zit. Koop je de trampoline voor een kleiner kind, dan is een grote maat ook uitstekend, want als ze ouder zijn kunnen ze er nog prima op springen. Wil je een trampoline kopen voor (meerdere) al wat oudere kinderen? Dan zit je ook zeker goed met een grote trampoline!

  • Meer ruime om lekker te springen.
  • Meer speelplezier dan bij een een kleine trampoline.
  • Leuk voor iedereen, groot en klein!
Bekijk onze grootste trampoline
Grote trampoline met net

Gerelateerde vragen

Ontdek alles op bergtoys.com