toggle
overlay

BERG Ultim Champion ECO

BERG Ultim Champion ECO
Prijs 1.859,00 €
BERG Ultim Champion ECO

Met de BERG Champion ECO trampoline willen we laten zien dat trampolinespringen nog veel bewuster kan. Deze Champion trampoline is namelijk ’s werelds eerste volledig circulaire trampoline. We hebben hem met zorg ontwikkeld, zodat ‘ie een enorm lange levensduur heeft. Na deze levensloop, kunnen alle materialen gemakkelijk worden hergebruikt.

Met een Champion ECO trampoline kies je dus voor bewust en duurzaam.Met de BERG Champion ECO trampoline willen we laten zien dat trampolinespringen nog veel bewuster kan. Deze Champion trampoline is namelijk ’s werelds eerste volledig circulaire trampoline. We hebben hem met zorg ontwikkeld, zodat ‘ie een enorm lange levensduur heeft. Na deze levensloop, kunnen alle materialen gemakkelijk worden hergebruikt. Met een Champion ECO trampoline kies je dus voor bewust en duurzaam.


Voordelen

  • Volledig circulair
  • Duurzame onderdelen
  • Keuze uit een Regular of FlatGround uitvoering
  • Winnaar van een prestigieuze Red Dot Design Award 2023.


De padding

De Champion ECO is voorzien van een veilige en kwalitatieve padding met alle goede eigenschappen die je van een padding mag verwachten, maar dan duurzaam. Hij is kreukvrij en heeft een natuurlijke look & feel. Ook is het materiaal zelfreinigend, zodat vies weer niet tegen deze padding op kan. 


TwinSpring veren 

De TwinSpring veren van de Champion ECO hebben een extra lange levensduur. Dit komt door de speciale coating, die ook nog eens milieuvriendelijker is. 


AirFlow Pro springdoek

Voor het springdoek is de AirFlow Pro techniek toegepast. Dit doek heeft een optimale weving die meer lucht doorlaat. Minder luchtweerstand betekent hoger springen, en dat wil je! Dit doek is daarnaast extra veilig, doordat het overlap heeft bij de veren. 

FlatGround trampoline

Een FlatGround trampoline gaat perfect op in je tuin. FlatGround betekent namelijk dat de trampoline op gelijke hoogte is als je tuin. Je kunt ook kiezen uit een Regular versie van de ECO. Deze uitvoering is een trampoline op poten. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BERG Ultim Champion ECO
Uw waardering

GARANTIE

Functiegarantie is de garantie op het functionele gebruik van de skelter of trampoline. Voor de duur van de functiegarantie per product, zie onderstaande:

Trampolines

Garantietabel NL

* BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je extra garantie ontvangt op je aankoop. U kunt dat hier doen.

BERG PRODUCTREGISTRATIE

BERG producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar vergeet niet om je product online te registreren binnen 1 maand na aankoop zodat je 5 (skelters), 5 of 8 of 13 jaar (trampolines) garantie hebt op je aankoop. * Het frame verschilt per product.

Registreren

 

Photo Impressions

Video Impressions