BergToysLogo
Inloggen

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Trampolines Pro Bouncer 2

Trampolines

Kies je BERG, dan kies je kwaliteit, veiligheid en plezier!

BERG trampolines
Alles bekijken
Inground klein
InGroundLage instap
Flatground klein
FlatGroundOp grondniveau
BERG Champion
Op potenGemakkelijk verplaatsbaar
Ingroundmetnet klein
InGroundMet veiligheidsnet
Flatgroundmetnet klein
FlatGroundMet veiligheidsnet
BERG Pro Launcher
Pro LauncherMinitramp
BERG Hoppaa
HoppaaPeutertrampoline

Comfort veiligheidsnet (166)

Het springen wordt een stuk veiliger met een gespannen veiligheidsnet voor zowel kinderen als volwassenen. Het comfort net is van goede kwaliteit en heeft daarnaast ook nog eens een zeer stevige constructie. De zelfsluitende ingang zorgt ervoor dat je kindje de trampoline gemakkelijk kan betreden. De veiligheidsnetten van BERG zijn speciaal ontworpen om een eventuele misstap of val van je kind op te vangen, hierdoor zorgt het vangnet dat je weer naar binnen wordt geduwd. Een trampoline met veiligheidsnet is daarom altijd aan te raden, of je nu een grote trampoline of kleine trampoline met net wilt kopen.

Naast het comfort veiligheidsnet, is er ook de keuze uit trampolines met het Deluxe of Deluxe XL veiligheidsnet.

Gekozen filters:
...

Veiligheid en kwaliteit voor lekker buitenspelen en genieten

Als ouder wil je dat je kinderen plezier maken, lekker buitenspelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen hoeven maken om het welzijn van je kind. BERG heeft een veilige en kwalitatieve trampoline die bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken en waar je als ouder je kind met een gerust hart op kunt laten springen.

Wat is het verschil tussen de trampolines?

Er zijn ontzettend veel verschillende trampolines beschikbaar, variërend in hoogte, diameter, kleur, kwaliteit en prijs. Maar wat is nu precies het verschil tussen de trampolines? Bij het eerste aanblik lijken de BERG Trampolines vrij veel op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil in. Allereerst onderscheiden wij drie verschillende kwaliteitslijnen, namelijk de Favorit lijn, de Champion lijn en de Elite lijn. Het verschil zit hier vooral in het springcomfort en de kwaliteit. Dit heeft te maken met de opbouw (onderdelen) van de trampoline. Hierbij kan je denken aan het springdoek op te trampoline, het (eventuele) veiligheidsnet, de beschermrand, de veren en het frame. Samenvattend kan je zeggen dat een hogere kwaliteitslijn gelijk staat aan meer springplezier en kwaliteit.

Welke vorm trampoline past het best bij mij?

Je zou misschien denken dat het niet uitmaakt welke vorm een trampoline heeft voor het springgemak, maar niets is minder waar. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen. Een keuze kan afhangen van je woonsituatie en de beschikbare ruimte in je tuin. Bij ons heb je in ieder geval genoeg keuze, want we bieden drie verschillende vormen aan, namelijk: rond, ovaal en rechthoekig.

Wat zijn de voordelen van een rechthoekige trampoline?

Rechthoekige trampolines hebben een langwerpig springoppervlak waardoor je veel controle hebt over de sprongen die je doet, dat maakt deze trampolines ook perfect voor professionele springers en het oefenen van je tricks! Daarnaast past de trampoline door het rechthoekige formaat vaak mooi in de tuin.

Wat zijn de voordelen van een ovale trampoline?

Bij ovale trampolines heb je voordeel van een langwerpig en groot springoppervlak. Tevens zijn je sprongen goed controleerbaar en profiteer je van de stevige ronde vorm. Door de vorm spring je ook automatisch veilig naar het midden van de trampoline.

Wat zijn de voordelen van een ronde trampoline?

De klassieke ronde trampoline is een veilige keus. Door een gelijkmatige verenspanning spring je automatisch naar het midden van de trampoline, waardoor je hoog, veilig en fijn kunt springen. Daarnaast is de trampoline erg stevig en minder kostbaar door de ronde vorm.

Trampolines in verschillende diameters

BERG biedt een erg groot trampoline assortiment aan en heeft voor ieder wat wils. Daardoor hebben we voor iedereen de juiste maat, of je nu over een grote of een kleine tuin beschikt. Variërend van trampolines met een diameter van 2 meter die zeer geschikt zijn voor de kleinere tuinen tot trampolines met een afmeting van meer dan 5 meter voor de grootst mogelijke springruimte! Voor extra veiligheid is een net op de trampoline zeker geen overbodige luxe, zo weet je zeker dat je veilig kan gaan trampolinespringen!

Trampolines in verschillende hoogtes

Er is ook veel keus in verschillende trampolinehoogtes. Variërend van een staande trampoline op poten tot een FlatGround trampoline. Wij bieden trampolines aan in drie verschillende trampolinehoogtes

Staande trampoline met net

Het voordeel van een staande trampoline is dat het gemakkelijk te plaatsen is. Je hoeft dus geen gat in de grond te graven, een ander bijkomend voordeel is dat je de trampoline gemakkelijk op een andere plek in je tuin neer kunt zetten. Met het trapje klim je zo de trampoline in!

InGround (Ingegraven) trampoline

Een trampoline die ingegraven is, valt minder op in je tuin omdat het complete gedeelte onder het frame is ingegraven. Het betreden van de trampoline is ook een stuk makkelijker vanwege de lage instap. Daarnaast biedt het net voor extra veiligheid tijdens het trampolinespringen.

Kan ik een staande trampoline ingraven?

Er wordt wel eens gevraagd of het mogelijk is om een staande trampoline op poten ingegraven kan worden. Dit raden wij af omdat de lucht tijdens het springen moeilijker weg kan en de poten minder stevig op de grond staan. De reden hiervoor is dat de poten van een ‘staande trampoline’ langer zijn dan de poten van een trampoline die is gemaakt om in te graven.

FlatGround (flat to the ground) trampoline

Een groot voordeel van een FlatGround trampoline is dat de complete trampoline is ingegraven in de grond, zelfs het frame! Hierdoor is er géén instaphoogte en kan je zeer gemakkelijk op de trampoline komen. Daarnaast is een FlatGround naadloos weggewerkt in de tuin, wat er prachtig uitziet. Ook bij de FlatGround trampolines heb je de optie op deze te kopen met een veiligheidsnet voor extra veiligheid!

Ontdek alles op bergtoys.com