toggle
overlay

Gocarts

gocart hero image

Mooie én veilige gocarts waar ieder kind van droomt

Welke gocart is jouw favoriet? Is dat een gocart waarmee je lekker hard kan racen? Een gocart waarmee je rustig de buurt kan verkennen? Of is het een gocart van een écht tractor- of automerk? Bij BERG maken we mooie én veilige gocarts waar ieder kind van droomt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze gocarts zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Producten 55-55 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 55-55 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jarenlang onbezorgd speelplezier

Welke gocart is jouw favoriet? Is dat een gocart waarmee je lekker hard kan racen? Een gocart waarmee je rustig de buurt kan verkennen? Of is het een gocart van een écht tractor- of automerk? Bij BERG maken we mooie én veilige gocarts waar ieder kind van droomt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze gocarts zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor gegarandeerd jarenlang speelplezier!

 

Wat is het verschil tussen de gocarts?

Bij BERG hebben we een flink assortiment aan gocarts, voor jong en oud, klein en groot. Variërend van de GO² (vanaf 10 maanden) tot de E-BFR (vanaf 6 jaar). Voor je een gocart koopt is het goed om te weten hoe lang je kind is. Wanneer je dat vergelijkt met de lengtes die bij de verschillende gocarts zijn aangegeven, krijg je een goed beeld van welke gocart het beste bij jouw kind past. Weet je welk platform qua maat goed is? Dan hoef je alleen nog maar de mooiste te kiezen! Voor meer informatie bekijk hier de lengte en leeftijdsadviezen.

 

Gocarts alleen voor jongens? Dacht het niet!

Wie zegt dat gocarten alleen voor jongens is, heeft het mis! Voor zowel jongens als meiden is er veel keus in gocarts. Voor de allerkleinsten is de BERG GO² beschikbaar in 5 verschillende kleuren. De BuzzyReppyBuddy en Rally zijn ook verkrijgbaar in verschillende varianten voor jongens en meiden. Genoeg keuze voor jongens én meiden! Welke vind jij het leukst?

 

BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 en XXL-BFR. Wat betekent het?

De grotere gocarts van BERG (voor kinderen van 5 jaar en ouder), zijn verkrijgbaar met vier verschillende frames, waar je zelf een keuze uit kan maken. Er is voor ieder wat wils, dus het ligt er echt aan waar je precies op zoek naar bent!

Alle grote BERG Gocarts hebben een BFR-systeem. Dit betekent Brake (Rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit rijden). Met elke grote BERG Gocart kun je dus met de pedalen bepalen of je voor- of achteruit rijdt. Dit zelfde systeem is ook verkrijgbaar met 3 versnellingen: het BFR-3 systeem. 3 versnellingen zorgen dat het trappen nog makkelijker gaat. Heuveltjes, hellingen en onregelmatige ondergronden zijn zo nog makkelijker te trotseren.

Het XXL-BFR systeem is weer hetzelfde BFR-systeem, alleen dit keer op een extra lang en stevig frame. Het verschil met het normale BFR-model is dat de stoel verstelbaar is in 8 in plaats van in 6 posities. Dit zorgt ervoor dat ook langere mensen makkelijk kunnen gocarten. Daarnaast is het frame extra verstevigd, waardoor het nog sterker is dan het frame van de BFR-gocarts. Het E-BFR systeem is elektrisch ondersteund. Hoe harder je trapt, des te meer ondersteuning de motor zal geven. De trapondersteuning helpt kinderen vanaf 6 jaar om snelheden van wel 16 kilometer per uur te halen!

 

Maak je gocart af met een toffe aanhanger!

Een aanhanger achter de gocart vergroot het plezier! Kinderen vinden het fantastisch om op avontuur te gaan met extra spullen in een aanhanger. Extra speelgoed, een survival kit of een picknickmand, het kan allemaal mee! De mogelijkheden zijn eindeloos als kids op pad gaan met een aanhanger achter hun gocart. Voor bijna alle gocarts hebben we bijpassende aanhanger. En mocht het regenen dan maakt dat niets uit, alle aanhangers zijn waterproof, dus geen paniek als het onverwachts begint te regenen! Bekijk welke aanhangers wij aanbieden.