Pimp your trampoline!

Ja, ik wil graag een trampoline! Dat lijkt een simpele vraag. Maar er zijn zoveel verschillende soorten en maten trampolines. 
En dan heb je ook nog vele accessoires voor je BERG trampoline. Lees hieronder welke accessoires BERG heeft, zodat jij de trampoline hebt die bij jouw wensen past.
Er zijn verschillende keuze mogelijkheden! 
Kies je voor extra veiligheid of voor onderhoud aan je trampoline? Of kies je liever voor een combinatie van deze mogelijkheden? Alles is mogelijk! 
Afbeelding

Extra veiligheid

Het is toch een fijne gedachte als je je kleintje zonder zorgen kunt laten trampoline springen.  Door het ongeremde enthousiasme van een kind is een extra stukje veiligheid geen overbodige luxe. Daarnaast kan je nu ook veilig je sprongen oefenen zonder het risico te lopen van de trampoline te vallen. BERG adviseert daarom een trampoline altijd te gebruiken in combinatie met een BERG safety net. Er is keuze genoeg, dus kies het BERG safety net dat bij jou past.

 Lees meer over BERG Safety netten

Afbeelding
Afbeelding

Tattoo spel

Hier maak je echt de blits mee! Met dit unieke spel bepalen de omstanders, d.m.v te roepen en te gebaren, wat de volgende sprong van de springer moet worden!
Maak de sprongen zo moeilijk mogelijk. Want is de springer af? Dan ben jij aan de beurt! Durf jij het aan? 

Lees meer over Tattoo spel
Afbeelding

Extra stevigheid

Heb je een hoge trampoline? Dus geen ingraafmodel? Dan is er de mogelijkheid om je trampoline extra te verankeren met de ‘BERG Ankerset’. Zo staat de trampoline nog steviger op de grond.
 
Afbeelding

Trapje

Bij een hoge trampoline is het erg fijn en veilig als er een trapje aan de trampoline vast zit. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig op- en af kan stappen. 


Lees meer over de Trampoline Trapje

Afbeelding

Bescherming

Bescherm je trampoline extra met een BERG afdekhoes. Door de afvoergaten loopt het water weg na een regenbui en blijft de trampoline schoon en vrij van bladeren en vuil.


Lees meer over de Trampoline afdekhoes