BergToysLogo
Log in

From where do you want to fly, jump or ride?

    België (NL)Belgique (FR)DanmarkDeutschlandFranceIrelandNederlandNorgeÖsterreichSverigeUnited KingdomUnited States

Other countries

BergToysLogo
Informatie overview

Menu

Trampolines Pro Bouncer 2

Trampolines

If you choose BERG, you choose quality, safety and fun!

BERG trampolines
View all
Inground klein
IngroundEasy access
Flatground klein
FlatgroundAt ground level
BERG Champion
On legsCan be easily moved
Ingroundmetnet klein
InGroundwith safety net
Flatgroundmetnet klein
FlatGroundwith safety net
BERG Pro Launcher
Pro LauncherMinitramp
BERG Hoppaa
HoppaaToddler trampoline

InGround trampolines (166)

Wil je een mooie ingegraven trampoline kopen die ook nog eens lang meegaat? Dan is een BERG InGround trampoline de goede keus! Het grote voordeel van een een ingraaf trampoline is dat het betreden zeer gemakkelijk is vanwege de lage instap. Doordat een BERG InGround trampoline grotendeels is ingegraven, is de trampoline mooi weggewerkt in de tuin. Bij een ingegraven trampoline steekt alleen het frame boven de grond uit. Als je een trampoline zoekt die volledig in de grond is ingegraven, dan kan je ook kiezen voor een FlatGround trampoline. Bij een FlatGround trampoline heb je geen opstap omdat ook het frame is ingegraven in de grond.

Chosen filters:
...

Welke vorm kan ik het beste kiezen?

Vanwege ons grote assortiment bieden wij ingegraven trampolines aan in allerlei vormen en maten, namelijk rond, ovaal en rechthoekig. Van 200 cm tot 520 cm! Omdat veel Nederlandse tuinen een rechthoekige vorm hebben, kan het erg praktisch en ruimte efficiënt zijn om te kiezen voor een rechthoekige InGround trampoline, maar een ronde of ovale trampoline is natuurlijk ook mogelijk.

Trampoline met net ingraven

Kies je voor extra veiligheid dan kan je je InGround trampoline uitrusten met een extra veiligheidsnet. Een trampoline met net zorgt ervoor dat kinderen niet buiten de trampoline kunnen vallen. Hierdoor zorg je voor extra veiligheid tijdens het trampolinespringen.

Als je wilt weten hoe diep je de trampoline moet inbouwen of als je vragen hebt of je bijvoorbeeld een gewone trampoline kunt ingraven, dan kan je daar hier meer over lezen. Daarnaast geven we nog extra tips en en bieden we een video handleiding aan met informatie over het ingraven van je InGround trampoline.

Discover everything on bergtoys.com