Commercial

Commercial
We can't find products matching the selection.

BERG Trampolines zijn beschikbaar in verschillende diameters. Trampolines met een diameter van 430 zijn de grootste, ronde trampolines van BERG. BERG heeft verschillende modellen trampolines met deze diameter:

BERG Favorit 430                                 

De BERG Favorit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze basis trampoline heeft alle eigenschappen van een goede BERG trampoline. Het model is veilig, duurzaam en qua prijs het laagste voor een trampoline van 430 cm.

BERG Champion 430

De BERG Champion trampoline is uniek vanwege de TwinSpring Gold veren.  Deze veren worden dubbel geplaatst waardoor zowel kinderen als volwassenen heerlijk kunnen springen. De beschermrand voor deze trampoline 430 is dik en stevig. Kortom, met de BERG Champion ben je verzekerd van jaren speelplezier.

BERG Elite+ 430

De BERG Elite+ trampolines zijn van de allerbeste kwaliteit. Deze trampolines zijn zelfs geschikt voor recreatiegebruik bij evenementen of in speeltuinen. Alles aan deze trampoline is dan ook perfect. Het springt fantastisch en ieder onderdeel is van hoogwaardige materialen gemaakt. De beschermrand kan niet alleen in het groen, maar ook in het rood worden geleverd. 

Elke BERG trampoline 430 is verkrijgbaar in een hoge trampoline met veiligheidsnet en als ingraaf model (InGround). Bij het ingraaf model kan je kiezen of je er een veiligheidsnet bij wilt.