Studsmattor Flatground

 Studsmattor Flatground

Kunne du tænke dig en trampolin, der passer perfekt til din have? Så bør du vælge den unikke BERG FlatGround Champion-trampolin. Denne innovative trampolin er designet til at passe til din have. FlatGround-trampolinen kan graves ned i jorden, så den fuldt ud integreres med din have og bliver mindre synlig. Det er også nemt at træde ind på trampolinen, da den befinder sig tæt på jorden.

Kvalitet fra BERG
BERG-produkterne er af meget høj kvalitet, så du får mange års fornøjelse af dem. BERG bruger kun de allerbedste materialer, såsom Airflow-springmåtten og TwinSpring Gold-fjedrene. Uanset hvilken BERG FlatGround-trampolin du vælger, vil det altid være en ægte BERG: ægte kvalitet.

Innovation fra BERG
BERG arbejder løbende på at forbedre sine produkter. Takket være den unikke BERG Airflow-springmåtte, som har 50 % større luftgennemstrømning, og TwinSpring Gold-fjedrene har denne trampolin ekstra tilbagefjedring. Beskyttelseskanten hviler på særlige støjdæmpende remme, hvilket betyder, at luften under trampolinen kan slippe ud. Derfor vil du kun opleve ganske lidt modstand, når du hopper, og beskyttelseskanten klaprer ikke mod springmåtten.

Design fra BERG
BERG FlatGround Champion-trampolinen fås med en grå eller en grøn beskyttelseskant med en diameter på 430 cm. Den er desuden nem at samle og montere takket være det unikke patenterede stel.

Sjov med BERG
Det er ikke bare smaddersjovt at hoppe på trampolin, men også virkeligt sundt! Foretag de bedste spring, og få timevis af sjov med din BERG FlatGround-trampolin!