Je gaat terug naar je jeugd, lekker buiten spelen op je skelter of trampoline. Wat een avonturen heb je daarmee beleefd. Kon je nog maar even…. Dat kan! Of eigenlijk kan je bij BERG meer. Met deze stageplaats dagen we je uit om jouw creativiteit om te zetten naar aansprekende producten.

Stagiair(e) afdeling R&D

Werkzaamheden:

Bij BERG speelt productinnovatie een belangrijke rol. Hierbij vormen zaken als speelplezier, veiligheid en kwaliteit mede de spil van het succes. De afdeling R&D is daarin verantwoordelijk voor alle ontwikkeling van die producten. In het R&D team worden alle nieuwe producten geheel intern ontwikkeld en klaar gemaakt voor productie. Ook conceptontwikkeling en productwijziging valt tot onder de verantwoordelijkheid van R&D.  De stagiaires draaien mee in alle fasen van de processen en zullen zoveel mogelijk bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Ook het uitvoeren van kleinere eigen projecten behoort tot de taken.

Basis tot succes:

Voor het nieuwe schooljaar hebben we plaats voor een enthousiaste en gemotiveerde 3e jaars student HBO/WO Industrieel Product Ontwerp die beschikken over de nodige technische kennis en passie voor speelplezier. Daarnaast ben je behendig met Solidworks en kan je ideeën en concepten goed visualiseren.

Wij bieden:

Wij bieden jou een leerzame, uitdagende stageplaats waar jij als stagiair veel ervaring op kan doen in productontwikkeling. Daarnaast staan wij garant voor een goede begeleiding en stagevergoeding (€ 450 bruto per maand bij fulltime stage)

Contact:
Heb je interesse? Mail je cv en portfolio dan aan HRMinfo@bergtoys.com. Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Evita Valster- Pol, HR Officer, via telefoonnummer 0318-46 71 71. Kijk voor meer informatie over BERG Toys op www.bergtoys.com/nl.