Je gaat terug naar je jeugd, lekker buiten spelen op je skelter of trampoline. Wat een avonturen heb je daarmee beleefd. Kon je nog maar even…. Dat kan! Of eigenlijk kan je bij BERG meer. Met deze stageplaats dagen we je uit om jouw creativiteit om te zetten naar in te zetten terwijl jij de allernieuwste BERG skelter of een trampoline met uitstekend springcomfort ontwerpt.

 

Afstudeerder afdeling R&D

Werkzaamheden:

Bij BERG speelt productinnovatie een belangrijke rol. Hierbij vormen zaken als speelplezier, veiligheid en kwaliteit mede de spil van het succes. De afdeling R&D is daarin verantwoordelijk voor alle ontwikkeling van die producten. In het R&D team worden alle nieuwe producten geheel intern ontwikkeld en klaar gemaakt voor productie. Ook conceptontwikkeling en productwijziging valt tot onder de verantwoordelijkheid van R&D. De afstudeerder werkt zelfstandig aan zijn afstudeerproject: de skelter/trampoline van de toekomst

 

Basis tot succes:

Voor 2018 hebben we plaats voor een enthousiaste en gemotiveerde student HBO/WO Industrieel Product Ontwerp die beschikt over de nodige technische kennis en passie voor speelplezier. Daarnaast beschik je over veel technisch inzicht, ben je behendig met Solidworks en kan je ideeën en concepten goed visualiseren.

 

Wij bieden:

Wij bieden jou een leerzame, uitdagende afstudeerplaats waar jij als afstudeerder veel ervaring op kan doen in productontwikkeling. Daarnaast staan wij garant voor een goede begeleiding en stagevergoeding (€ 450 bruto per maand  bij fulltime stage)

 

Contact:

Heb je interesse? Mail je cv en portfolio dan aan HRMinfo@bergtoys.com. Wil je meer weten over deze afstudeerplaats? Neem dan contact op met Evita Valster- Pol, HR Officer via telefoonnummer 0318-46 71 71. Kijk voor meer informatie over BERG Toys op www.bergtoys.com/nl.