trampolines flatground

trampolines flatground

Wil je een trampoline die één is met je tuin? Kies dan voor de unieke BERG FlatGround Champion. Een innovatieve trampoline die past bij jouw design tuin. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij geïntegreerd is en dus niet opvalt. Ook is deze trampoline eenvoudig te betreden, omdat deze zo dicht bij de grond is. Door het unieke gepatenteerde frame is deze trampoline daarnaast eenvoudig te monteren en te plaatsen.

 

Ook springt deze trampoline extra lekker door het unieke BERG Airflow springdoek die 50% meer lucht doorlaat en de TwinSpring Gold veren. Door de speciale dempende banden waar de beschermrand op rust kan de lucht onder de trampoline goed ontsnappen. Hierdoor voel je weinig weerstand tijdens het springen en klappert de beschermrand niet tegen het springdoek. BERG heeft zowel een FlatGround Champion trampoline met grijze als groene beschermrand. Deze trampoline is in de diameter 430 cm verkrijgbaar.

 

Welke BERG FlatGround trampoline je ook kiest, het is altijd een échte BERG: de kwaliteit is zeer hoog, zodat je jarenlang springplezier beleeft aan jouw trampoline.