Trampolines (hoog)

Trampolines (hoog)

Producten 1-9 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Past een ronde of ovale trampoline net niet mooi in jouw tuin, dan is een rechthoekige trampoline van BERG de perfecte oplossing. BERG heeft meerdere rechthoekige trampolines in haar assortiment, met én zonder veiligheidsnet.

 

Wat maakt een rechthoekige trampoline nou zo bijzonder? Door het grote oppervlak en de veren die aan alle kanten van de rechthoekige trampoline zitten, is het springoppervlak ook groter. Zelfs aan de zijkanten van een rechthoekige BERG trampoline is fijn en soepel te springen. Ideaal voor het maken van mooie sprongen!

 

BERG heeft zowel rechthoekige trampolines die ingegraven moeten worden in je tuin, als rechthoekige trampolines op poten (de regular trampoline). Daarnaast kun je er ook voor kiezen om er wel of geen safetynet op te bevestigen. Uiteraard is het trampoline springen op een rechthoekige trampoline nóg veiliger met een veiligheidsnet erom heen.

 

De rechthoekige trampolines van BERG zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en ze zijn voorzien van de speciale TwinSpring Gold veer, die ervoor zorgt dat je erg soepel en makkelijk kunt springen. Zo wordt het trampoline springen op een rechthoekige trampoline soepel én leuk voor iedereen van jong tot oud.

 

Elke rechthoekige trampoline van BERG heeft als afmeting 220 x 330 cm. Een perfecte maat, zodat je jouw trampoline mooi in een hoek van je tuin kunt plaatsen. Waar wacht je nog op?