Trampoline onderdelen

Trampoline onderdelen

Koop je een BERG trampoline, dan kun je altijd een pakket kopen waarbij er gelijk een safetynet (veiligheidsnet) bij de trampoline zit. Heb je nog een BERG trampoline zonder safetynet of je safetynet is aan vervanging toe, dan zijn er meerdere BERG safetynetten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit een los safetynet, wat alleen uit het net zelf bestaat en waar geen palen bij zitten. Kies je voor het Comfort, DeLuxe of T-Series Safetynet, dan koop je er ook de palen bij.

 

Het SafetyNet Comfort is geschikt voor alle BERG Favorit en BERG Champion trampolines. Dit Safetynet is in de diameters 270, 330, 380 en 430 cm verkrijgbaar. Alle Safetynetten zijn voorzien van een veilige, zelfsluitende ingang.

 

Het SafetyNet DeLuxe verschilt van de Comfort safetynetten door een dikkere beschermhoes om de palen. Ook dit safetynet is geschikt voor alle BERG Favorit en BERG Champion trampolines. Dit safetynet kan mooi strak gespannen worden, waardoor je hiermee een ontzettend mooie aanblik krijgt in je tuin.

 

Het SafetyNet T-Series is alleen beschikbaar voor de BERG Elite+ trampolines. Dit SafetyNet is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en heeft stevige, gebogen palen. Door deze gebogen palen zorgen deze safetynetten ervoor dat je extra veel ruimte overhoudt op je BERG trampoline om lekker te springen.

 

Voor welk safetynet kies jij?