Trampoline inground

Trampoline inground

Onopvallende kwaliteit! Dat is de InGround trampoline van BERG. Ingegraven in je tuin valt deze trampoline nauwelijks op. De aanblik is geheel verzorgd en het is ook nog eens extra veilig, omdat de trampoline dicht bij de grond is.

 

BERG heeft zowel ingraaf trampolines met een veiligheidsnet als zonder een veiligheidsnet. Uiteraard is het trampoline springen op een inground trampoline nóg veiliger met een safetynet. BERG InGround trampolines zijn er in meerdere diameters en tegen elk budget. Kies je voor de BERG Talent InGround trampoline, dan kies je voor een prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De BERG Favorit InGround trampoline is al iets uitgebreider, door de dikkere beschermrand die erop zit. De beste prijs-kwaliteit verhouding krijg je door de BERG Inground Champion trampoline te kopen. Deze heeft een extra dikke beschermrand en is uitgerust met de soepel springende trampoline veer TwinSpring Gold. De BERG Elite+ InGround trampoline is van een ongekende kwaliteit met nóg duurzamere materialen en een extra dikke beschermrand.

 

Welke BERG InGround trampoline je ook kiest, het is altijd een échte BERG. Oftewel: de kwaliteit is zeer hoog, zodat je jarenlang springplezier beleeft aan jouw InGround trampoline.

 

Het ingraven van je trampoline zorgt ervoor dat je BERG InGround trampoline mooi weggewerkt is in je tuin. Zorg er altijd voor dat het gat onder je InGround trampoline minimaal 75 centimeter diep is. Wel zo veilig.

 

Kies je voor onopvallende topkwaliteit, dan kies je voor een BERG InGround trampoline.