Trampoline accesoires

Trampoline accesoires

Producten 1-9 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trampoline springen is ontzettend leuk én goed voor je. Veiligheid is echter wel erg belangrijk. Daarom adviseert BERG om altijd een trampoline met safetynet (veiligheidsnet)  te kiezen. Zo kun je nooit van de trampoline vallen en zul je bij een ongecontroleerde sprong altijd tegen het safetynet belanden. Wel zo veilig.

 

Elke BERG trampoline is verkrijgbaar met een safetynet. Zo kun je kiezen tussen verschillende diameters en verschillende kwaliteiten. BERG maakt onderscheid in het SafetyNet Comfort, het SafetyNet DeLuxe en het SafetyNet T-Series.  Alle safetynetten op de BERG trampolines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dus lang mee. Zo zijn alle safetynetten voorzien van een ultraveilige, zelfsluitende ingang. De opening van de trampoline met het veiligheidsnet zal dus nooit per ongeluk open blijven staan.

 

Het SafetyNet Comfort is voorzien van beschermende paalhoezen rondom de palen van de trampoline. Het SafetyNet DeLuxe heeft nog dikkere paalhoezen ter bescherming. Het SafetyNet T-Series heeft stevige, gebogen palen langs de trampoline, waardoor je extra veel ruimte overhoudt om trampoline te springen. Daarnaast is het SafetyNet T-Series met een stevige, gepatenteerde constructie verbonden aan het frame van de trampoline. Extra veilig dus én het ziet er mooi uit.

 

Kies voor veiligheid met een BERG trampoline met Safetynet.