toggle
overlay

Easy to carry compact launcher

Springen, dat wil je overal en altijd kunnen doen. Vanaf nu kan het, met de unieke Pro Launcher. Deze mini trampoline neem je gemakkelijk met je mee, zodat je kunt springen waar je maar wilt. Hij is uitgevoerd met gave graphics, net als de Pro Bouncer. Zo is de trampoline niet alleen praktisch en handzaam, maar ziet deze er ook erg goed uit.
Met de Pro Launcher kom je overal goed voor de dag!


Shop nu
BERG Pro Launcher USP 1

Stevige en lichte constructie

De trampoline is stevig en stabiel. Dit komt door het stevige frame en de anti slip voetjes. Het frame is ook nog eens licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Met zo’n goede basis ben jij klaar voor iedere sprong!

BERG Pro Launcher USP 2

Ontworpen voor en door de Jump scene

De Pro Launcher is ontwikkeld in samenwerking met de jump scene, hier is hij speciaal voor gemaakt. Helemaal op jouw gebruik afgestemd dus!

BERG Pro Launcher USP 3

Aantrekkelijk en uniek design

Deze mini trampoline beschikt over een uniek design en aantrekkelijke looks. Zo kun je er overal goed mee voor de dag komen. De Pro Launcher maakt ook de set-up compleet bij jouw Pro Bouncer.

BERG Pro Launcher USP 4

Makkelijk mee te nemen

Waar jij en je vrienden ook heengaan, je neemt de Pro Launcher altijd gemakkelijk met je mee in de bijgeleverde draagtas. Zo kun jij waar je ook maar wil je tricks verbeteren of gewoon lekker springen met je vrienden. Super handig!


Shop nu