Oefen je favoriete sprongen op een echte veilige trampoline

Vind de vorm die bij je past
De BERG Favorit zorgt voor jarenlang plezier. De trampoline is met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat zowel kinderen als volwassenen veilig kunnen springen. De GoldSpring Solo veer is lang, waardoor je lekkerder en soepeler kan springen. Het Safety Net Comfort is extra veilig door een zelfsluitende ingang en een beschermende foamlaag rond de palen.

Rectangle trampoline

BERG Ultim Trampoline

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte en breedte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. De vorm zorgt dat de trampoline perfect past in bijna elke tuin.

ovale trampoline

BERG Grand Trampoline

De ovale vorm combineert de efficiënte sterkte van een rond frame met het grote springoppervlak van een rechthoekige trampoline. Op een ovale trampoline kan je over de hele lengte lekker springen.

ronde trampoline

BERG Trampoline

Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op het middelpunt van een ronde trampoline kan je het lekkerst springen. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.

Dit maakt de berg favorit zo veilig

Lange levensduur door UV resistent PVC

Lange levensduur door UV resistent PVC

Lange levensduur van de kleurvaste beschermrand door goede UV bescherming en een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC!

Meer informatie

Super springen door lange GoldSpring Solo veren

Super springen door lange GoldSpring Solo veren

Dankzij de GoldSpring Solo veren kan je heerlijk trampoline springen op de BERG Favorit.

Meer informatie

Extra veilig door dikke beschermrand

Extra veilig door dikke beschermrand

De beschermrand is belangrijk voor de veiligheid van een trampoline. Daarom heeſt de Favorit een beschermrand van 10/20 mm hoog en 380 mm breed.

Meer informatie

Extra stevig frame zorgt voor meer veiligheid

Extra stevig frame zorgt voor meer veiligheid

Een BERG Favorit gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit van het frame. Het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat wat zorgt voor een roestbestendige trampoline.

Meer informatie
Zoek de uitvoering die bij je (tuin) past

regular trampoline

BERG Regular + Safety Net
Wanneer je liever geen gat graaſt in je tuin, is een hoge trampoline een goede keuze. Een hoge trampoline is eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Een hoge trampoline is daarnaast goed zichtbaar in je tuin.

 

Inground trampoline

BERG InGround + Safety Net
Een ingegraven trampoline met net heeſt een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. De InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan de hoge trampoline.

 

Inground trampoline

BERG InGround (Sports)
De ingegraven trampoline zonder net (sports) is weggewerkt in je tuin. Door de lage opstap van 20/27 centimeter is de trampoline makkelijk en veilig te betreden.

 

spring nog veiliger met een safety net

Favorit trampoline met Safety Net comfort

Safety Net Comfort

  • Goede kwaliteit netmateriaal
  • Zelfsluitende ingang
  • Zeer stevige constructie

.

Kies jouw berg favorit