toggle
overlay

THE TRAMPOLINE THAT KEEPS CHALLENGING YOU

Kies je voor de Champion, dan weet je al wat springen is. Je wilt meer, je wilt hoger, zodat je beter wordt. Je zult verbaasd staan over je eigen sprongkracht. Met meer tijd in de lucht heb je meer tijd voor je tricks. Met de Champion haal je nog meer plezier uit je trampoline. Deze Champion met volledig vernieuwd design is verkrijgbaar als ronde trampoline, rechthoekige trampoline en ovale trampoline.


Bekijk alle Champions

NEW! BERG ULTIM CHAMPION ECO
Daar is ‘ie dan. Met trots presenteren we de BERG Champion ECO. Dit is ’s werelds eerste volledig circulaire trampoline. Alle materialen zijn met zorg ontwikkeld, zodat ze niet alleen een ontzettend lange levensduur hebben, maar na gebruik ook makkelijk kunnen worden hergebruikt. Met deze trampoline, willen we laten zien dat de toekomst duurzaam is. Door nu duurzamere keuzes te maken, wordt de wereld om ons heen steeds een stukje beter.

BERG Ultim Champion ECO

BERG Champion  USP 1

AirFlow en Airflow Pro springdoek

Het AirFlow en AirFlow Pro springdoek laat meer lucht door. Dat zorgt voor minder weerstand en laat je hoger springen. Kwalitatief materiaal voor jong en oud dat jarenlang meegaat. Bovendien is het AirFlow Pro doek voorzien van een overlap die over de veren valt. Dit zorgt voor extra veiligheid omdat je minder snel tussen de veren kunt komen. AirFlow Pro is standaard verkrijgbaar op alle rechthoekige (Ultim) en volledig ingegraven (FlatGround) Champion trampolines.

BERG Ultim Champion FlatGround 2x2 USP 2

TwinSpring veren

Je springt hoger met TwinSpring veren. Deze zijn slim gemonteerd in een V-vorm. Meer veren, dus meer sprongkracht. Ervaar zelf het verschil!

BERG Ultim Champion FlatGround 2x2 USP 3

Extra dikke UV-bestendige beschermrand

Als je hoger springt, kan je wel wat extra bescherming gebruiken. De dikke beschermrand geeft je veiligheid en is UV-bestendig.

BERG Champion USP 4

Super stevig frame

Meer sprongkracht betekent een grotere belasting voor het frame. Deze kan het met gemak hebben en is daardoor extra veilig.

BERG Champion USP 6

Safety Net Deluxe / Safety Net Deluxe XL

Hoge sprongen en vette tricks doe je alleen als je zeker bent van je omgeving. Het Safety Net Deluxe (XL) geeft je precies de veiligheid die je nodig hebt.

BERG Champion USP 6

Vormen en hoogtes

Ben jij er al uit welke hoogte jouw trampoline moet krijgen? Wellicht ga je voor een trampoline op poten, deze is eenvoudig te verplaatsen. Of wil je liever een grotendeels ingegraven trampoline met lage opstap? Dan is de InGround de trampoline die je zoekt. Ben je op zoek naar een volledig ingegraven trampoline met minimale opstap? Dan is de FlatGround de juiste hoogte voor jou. Ook moet je nog een keuze maken wat de vorm betreft. De Champion is verkrijgbaar als ronde, ovale (Grand) of rechthoekige (Ultim) trampoline.


Bekijk alle Champions