toggle
overlay

.

Het nieuwe trampoline avontuur dat je niet wilt missen!

Fun, tracking en community komen samen in de BERG AirHive jump tracker voor een unieke en nieuwe springervaring op een trampoline. De jump tracker is voorzien van artificial intelligence om je activiteiten accuraat te tracken en veilig te registreren in de AirHive app.

 

BERG AIRHIVE Tracker & App bij elkaar:

  • De jumptracker meet al jouw tricks, sprongen, airtime en draaisnelheden
  • Games en trainingen voor beginnende en gevorderde jumpers
  • AirHive Community - Active gaming én online met andere jumpers verbonden

BERG USP 1

Registreer je sprongen en tricks live in de app

De jump tracker is voorzien van artificial intelligence om je activiteiten accuraat te tracken en veilig te registreren in de AirHive app. De jump tracker meet tricks, sprongen, airtime, draaisnelheden (zowel bij rotaties als salto’s) én rotaties die jij doet op de trampoline.

BERG USP 2

Speel leuke spelletjes of train je springvaardigheden

De AirHive app is voorzien van diverse spelletjes voor kinderen vanaf 6 jaar waarbij springen, vallen, zitten e.d. worden afgewisseld. Voor de pro’s zijn diverse challenges beschikbaar. Voor jong en oud: kies voor een skill training, work-out, speel de Game of BERG of registreer je eigen sprongen in de free jump modus.

BERG USP 3

Leg jouw vetste sprongen vast en deel deze met andere jumpers

Jouw vetste sprongen en tricks vastleggen, je trampoline skills verbeteren en dit delen met je vrienden: dat doe je met de online AirHive community. Maak eenvoudig een gratis AirHive profiel aan. Active gaming én online met andere jumpers verbonden.

BERG USP 4

Ontwikkeld in samenwerking met professionele jumpers Dante, Sebbe en Lex

De AirHive app en jump tracker zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele jumpers Dante, Sebbe en Lex. Zij hebben AirHive uitgebreid getest en hun kennis gedeeld om de beleving van online active gaming neer te zetten.

AIRHIVE gaat de wereld veroveren!
AirHive wordt een hit onder kleine en grote jumpers, jong en oud, van over de hele wereld. Dat wordt één grote springende familie. En daar hoor jij ook bij!

BERG AirHive Tracker

BERG AIRHIVE Tracker

AirHive wordt in meer dan 75 landen verkocht

Dealer locator ►