Springmatten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zorg goed voor jouw BERG Springdoek

Samen met de veren, is een springdoek toch wel één van de meest belangrijke onderdelen van een trampoline; zonder kan je namelijk helemaal niet meer springen! Elke BERG Trampoline heeft een uniek springdoek, zodat deze perfect aansluit op de juiste vorm en maat.

Als je al een lange tijd een BERG in gebruik hebt, kan het zijn dat bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging. Dit kan komen door verschillende redenen. Een voorbeeld is dat als je met schoenen gaat springen, er soms steentjes onder de schoen zitten die de trampoline zouden kunnen beschadigen. Daarnaast heeft ook het weer veel impact; een heleboel bladeren of hagel zouden misschien het doek kunnen aantasten, waardoor uiteindelijk de levensduur achteruit gaat en de kwaliteit helaas niet hetzelfde blijft.

Om de levensduur van jouw nieuwe BERG Springdoek te verlengen, geven we je graag een aantal tips. Het is van groot belang dat het doek regelmatig wordt schoongemaakt, dit mag heel eenvoudig met koud water en een doekje. Maar let wel op, maak het niet schoon met zeepachtige middelen of heet water; ook hiervoor is het erg gevoelig. Daarnaast kan je met een afdekhoes jouw trampoline in de toekomst nog beter beschermen tegen weersomstandigheden en vuil. Neem daarom ook zeker even een kijkje bij onze BERG Afdekhoezen.