toggle
overlay

THE SKY IS YOURS. REACH FOR IT!

Er is maar één top. En die top is van jou en mij. We gaan ervoor. We springen hoger. Landen dieper. Draaien sneller. Eén team, de Masters of Bounce. Eén trampoline, de beste van allemaal. Hoe vaak de trick mislukt; ik kom er boven op. Er is geen weg terug, alleen maar verder en hoger. Samen staan we sterker. Wij zijn de Masters of Bounce.


WE ARE BETTER TOGETHER
BERG PRO BOUNCER - The Master of all trampolines - is ontwikkeld samen met onze masters. Zij zorgden ervoor dat uit werkelijk alles het maximale is gehaald, de bounce is hoger, het design is gaver. Door hun kunde en bevlogenheid is de BERG PRO BOUNCER boven zichzelf uitgestegen.

BERG Pro Bouncer trampoline

BERG TRAMPOLINES

ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

Spring je hoog of laag? Is je doel een backflip of een triple kaboom. Is je tuin groot of klein? Niks houdt een échte BERG in je achtertuin tegen. BERG is er voor iedereen. Kijk snel welke trampoline er bij jou past.


ALLE BERG TRAMPOLINES
BERG USP 1

AirFlow en AirFlow Pro springdoek

Het AirFlow en AirFlow Pro springdoek zijn optimaal geweven waardoor deze meer lucht doorlaten en je nog hoger kunt springen. Bovendien heeft AirFlow Pro een nóg betere luchtdoorstroom en is er een overlap die over de veren valt. AirFlow Pro is standaard verkrijgbaar op alle Pro Bouncer modellen, rechthoekige (Ultim) en volledig ingegraven (FlatGround) Elite trampolines.

BERG USP 2

TwinSpring en Twinspring Pro veren

Als je meer tijd wilt voor je tricks, zul je hoger moeten springen. De TwinSpring veren helpen je daarbij. Door de montage van de veren in een slimme V-opstelling aan het springdoek heb je meer veren in de trampoline, dus meer veerkracht. De TwinSpring Pro veren van de BERG Pro Bouncer hebben nóg meer wikkelingen en zijn extra lang. Langer in de lucht, betekent meer tijd voor je tricks.

ONZE RIDE-ON'S EN TRAMPOLINES WORDEN IN MEER DAN 75 LANDEN VERKOCHT

DEALER LOCATORVind mijn verkooppunt