toggle
overlay

Light it up!

Als je gek bent op steppen, kies je voor de BERG Nexo. Hiermee wil je gezien worden. Strak design en 3 wielen voor extra stabiliteit. Jou kan niets gebeuren met extra grip op de handvatten en het deck en een ergonomische voetrem. Ook in het donker ga je veilig op weg met de optionele lichten in de voorwielen. Je klapt ‘m eenvoudig in en neem ‘m met je mee of trek de Nexo met behulp van het handvat achter je aan. En als je wilt, biedt de Nexo nog extra opties voor nog meer plezier op je step.
.
Verkrijgbaar in 4 kleuren en coole add-on's

BERG Nexo product line

BERG Nexo

Soepel en veilig sturen

Je leert veilig en goed sturen met het instelbare stuurslot. Stel het stuurslot in en je voorkomt onverwachte bewegingen naar links of rechts. Haal het stuurslot eraf en je kan met je Nexo alle kanten op en maak je de mooiste manoeuvres.

BERG Nexo

De Nexo groeit met je mee

Je kunt al steppen op de Nexo vanaf 2 jaar en ouder. En daarna wil je ‘m niet meer kwijt. Gelukkig kan je het stuur in drie standen verstellen, waardoor je step jarenlang met je meegroeit. Zo step je vol energie met je Nexo naar school.

BERG Nexo

Klik en klaar om mee te nemen

Je kunt niet overal en altijd steppen. Geen probleem. Met één klik klap je de Nexo in. En aan het handvat trek je ‘m op rolletjes mee. Uitklappen gaat net zo makkelijk. Klik, klaar en steppen maar.

BERG Nexo

Extra opvallen met verlichting

Natuurlijk wil jij als kind graag gezien worden met je Nexo. Met de extra LED verlichting in de voorwielen lukt je dat zeker. Het ziet er flitsend uit en je bent ook in het donker goed te zien. Batterijen heb je niet nodig, want de wielen worden door beweging geactiveerd en de LED's lichten wit op terwijl je stept!

BERG Nexo

Dubbel plezier met twee verwisselbare modules

Als je echt alles uit je Nexo wilt halen, ga je voor extra modules. De LED Add-On biedt 12 standen met verschillende licht- en kleurpatronen. Zie je het al voor je? En met de Magnet Add-On kun je magnetische coins verzamelen terwijl je stept. Leuk voor jezelf of samen met je vriendjes.

ONZE RIDE-ON'S EN TRAMPOLINES WORDEN IN MEER DAN 75 LANDEN VERKOCHT

DEALER LOCATORVind mijn verkooppunt