Waarom BERG?

Ervaring in actief speelplezier

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier! Onze skelters en trampolines garanderen jarenlang onbezorgd speelplezier.

 

Voorop in innovatie

Een eigen team van ervaren designers en ingenieurs werkt dagelijks aan vernieuwing en verbetering van onze producten. Met innovaties op het gebied van techniek, veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design worden onze producten steeds beter, mooier en leuker.

 

Dutch Design

Al onze producten worden door onze medewerkers binnen BERG ontworpen en ontwikkeld. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij centraal.

Veiligheid voorop

Ouders moeten zich geen zorgen maken over de veiligheid van speelgoed. Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd kunnen spelen. Daarom staat veiligheid bij alle BERG Producten bovenaan. Al bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt voortdurend rekening gehouden met veiligheid.

BERG staat voor topkwaliteit

BERG staat voor absolute topkwaliteit. Kinderen moeten jarenlang plezier kunnen beleven aan onze producten. Daarom stellen wij zelf strenge kwaliteitseisen aan onze producten. BERG controleert de kwaliteit met eigen testopstellingen, waar de skelters en trampolines onder extreme omstandigheden worden getest. Naast onze eigen tests worden de producten gekeurd volgens internationale normen en wetgeving. Uiteraard worden de producten ook getest door de gebruikers zelf: kinderen.

ISO

 

BERG staat ook voor topkwaliteit voor de organisatie en de bedrijfsprocessen. We streven zichtbaar naar tevreden klanten en zijn continu op zoek naar verbetering voor onze organisatie. Om dit te realiseren is BERG sinds 2012 ISO 9001 gecertificeerd. ISO is een internationale kwaliteitsnorm voor kwaliteitsmanagement. Zo laten we onze wereldwijde klanten zien, dat ze kunnen vertrouwen op onze kwaliteit. In 2016 is BERG gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, de nieuwste kwaliteitsnorm. Deze certificering ondersteunt zowel onze Mission Statement: INSPIRING ACTIVE PLAY, creating fun, innovative, quality go-karts, trampolines and ride-ons, als onze Core Values: Creative, Innovative, Connected en Learning Organization.

 
Het milieu

BERG wil kinderen inspireren om actief zijn. Nu maar ook in de toekomst. Daarom houden we bij de ontwikkeling van nieuwe producten niet alleen rekening met het design, kwaliteit en gebruik van onze producten maar denken we ook na over de impact die ze achterlaten op de wereld. Ons uitgangspunt is dat we uitgaan van een circulaire aanpak. Niet alleen de impact van de productie en het gebruik worden kritisch bekeken. Ook de afval stroom die ontstaat als het product uiteindelijk niet meer kan worden gebruikt nemen we mee in onze overwegingen. Lees hier meer over onze Cradle to Cradle certificering.

"INSPIRING ACTIVE PLAY"

"Creating fun, innovative, quality go-karts, trampolines and ride-ons."