Betaalmethoden

Betalen

Wanneer u direct bij BERG uw producten koopt biedt BERG u diverse betaalmethoden aan om de order af te rekenen. Snel, met creditcard, of eenvoudig met uw eigen bankrekening door middel van IDeal. U kiest gewoon de betaalmethode die het beste bij u past.

Veilig betalen

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij BERG en bij online transacties belangrijke aspecten, daarom lopen alle transacties via onze betaalprovider Docdata. Docdata zorgt ervoor dat alle transacties en betalingen worden versleuteld met een sterke encryptie en verlopen via een beveiligde SSL verbinding. U kunt in uw browser zien dat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde site. Let erop dat tijdens de transactie het adres begint met https:// in plaats van http://. Vaak wordt de adresbalk gedeeltelijk blauw of groen. U kunt in deze omgeving uw betalingsgegevens invoeren. Bij BERG rekenen we geen extra kosten voor betalingsmethoden. 

Wij accepteren onder andere de volgende betaalmethoden:

  • AfterPay (veilig achteraf betalen via een digitale acceptgiro)
  • IDEAL (ING, ASN Bank, SNS Bank, ABN AMRO, Fortis, Rabobank of Friesland Bank)
  • MASTER Card
  • VISA
  • MAESTRO
  • PAYPAL

Let op: In alle gevallen geldt dat wij de goederen pas af sturen zodra het geld op de rekening van Docdata staat en wij van Docdata de bevestiging hebben ontvangen. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode kan dit tot enkele dagen duren maar meestal gaat het zo snel dat de transactie bijna direct wordt afgerond zodat je niet hoeft te wachten..

Door diverse redenen kan het gebeuren dat bepaalde betaalmethoden (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. Deze methoden zijn dan tijdens het transactie proces lichtgrijs en kunnen niet geselecteerd worden. Kiest u dan voor een van de andere aangeboden betaalmogelijkheden.

Service Dealer

Bij het afrekenen kan je jouw voorkeur aangeven voor een BERG Service Dealer. Dit is in principe het eerste aanspreekpunt wanneer je vragen hebt over jouw BERG product. Ook kan deze dealer je ondersteunen bij de assemblage of je helpen wanneer een onderdeel vervangen moet worden. Mocht er tijdens de garantieperiode iets mis zijn met jouw BERG buitenspeelgoed, dan is dit de Service Dealer bij wie je terecht kan. Indien je de optie "Ik haal mijn bestelling zelf op bij een Dealer en betaal geen verzendkosten" kiest, is dit tevens ook de Dealer waar je jouw bestelling kan ophalen.