toggle
overlay

.

Laat je inspireren...

Nieuw! GO² Retro green & Retro pink
De spraakmakende en prijswinnende BERG GO² is er vanaf nu ook in 2 retro kleurstellingen. De GO² Retro Green en de GO² Retro Pink. Deze zachte kleuren zijn een mooie aanvulling op de knallende kleurstelling van de SparX Yellow en de Sparx Red.

BERG Buzzy SparX Yellow

BERG Buzzy SparX Red

BERG GO2 USP 1

Ride & Pedal!

Op een speelse manier je kind leren steppen én fietsen, het kan met de BERG GO²! Je kind kan eerst op de GO² gaan zitten met ingeklapte pedalen. De volgende stap is het eenvoudig uitklappen van de pedalen. Je kind kan gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren trappen.

BERG GO2 essentielabel

BERG GO2 USP 2

Stabiel en veilig

Dankzij de vier wielen heeft de BERG GO² een uitstekende stabiliteit. Daardoor is de GO² ook extra veilig voor de kleinste kids. Omdat driewielers een wiel minder hebben, creëren deze een zeer onstabiele kantel-constructie. Scherp door de bochten zorgt bij driewielers voor gevaarlijke situaties.

BERG GO2 USP 3

Lang speelplezier

Het ergonomische design zorgt voor veilig speelplezier! Door de textuur in het zadel kan je kind verder naar achteren gaan zitten zonder er van af te glijden! Zo groeit de BERG GO² met je kind mee.

GO2 Design & innovation awards

logo

logo

GDA logo

.

Welke BERG GO2 kies jij?

ONZE RIDE-ON'S EN TRAMPOLINES WORDEN IN MEER DAN 75 LANDEN VERKOCHT

DEALER LOCATORVind mijn verkooppunt