toggle
overlay

.

LAAT JE INSPIREREN...

VEILIG EN STABIEL DOOR VIER WIELEN
Door de enorme stabiliteit blijft de Buzzy altijd veilig overeind. Ook bij bewegelijke kinderen, hobbels of kleine oneffenheden. Dit in tegenstelling tot de vele 2in1-driewielers die door de drie wielen veel minder stabiel zijn.

BERG Buzzy Retro

BERG Buzzy 2-in-1 USP 1

Slimme push/pedal modus

Door de schakelbare vrijloop kan de Buzzy 2-in-1 in twee standen worden gebruikt. In de “pedal” stand kan een kind zelfstandig rondrijden net zoals op een normale Buzzy. In de “push” stand zijn de trappers uitgeschakeld waardoor je de Buzzy kan duwen zonder dat de trappers draaien.

BERG Buzzy 2-in-1 USP 2

Gemakkelijk stuurslot

Om veilig en gemakkelijk met de Buzzy 2-in-1 te wandelen is deze uitgerust met een gebruiksvriendelijk stuurslot. Als deze is ingeschakeld kan het kind niet langer sturen en houdt de ouder controle ongeacht de situatie.

BERG Buzzy 2-in-1 USP 3

Verstelbare duwstang

De duwstang is eenvoudig in 3 hoogtes te verstellen. Wanneer het kind zelf wil rijden kan de duwstang in een handomdraai worden verwijderd. Hierdoor veranderd de Buzzy 2-in-1 van een veilige stabiele duwauto naar een super leuke en stabiele skelter.

BERG Buzzy 2-in-1 USP 4

Handrem en EVA banden

Voor extra veiligheid is de Buzzy 2-in-1 uitgerust met een handrem. Een EVA band is gemaakt van high-tech schuim. Dankzij de juiste samenstelling is het net zo slijtvast als de traditionele rubberen band maar kan het nooit meer lek raken.

.

Kies de BERG Buzzy 2-in-1 voor jouw avontuur

ONZE RIDE-ON'S EN TRAMPOLINES WORDEN IN MEER DAN 75 LANDEN VERKOCHT

DEALER LOCATORVind mijn verkooppunt