Laat je inspireren...

Veilig en stabiel door vier wielen
Door de enorme stabiliteit blijft de Buzzy altijd veilig overeind. Ook bij bewegelijke kinderen, hobbels of kleine oneffenheden.
Dit in tegenstelling tot de vele 2in1-driewielers die door de drie wielen veel minder stabiel zijn.

BERG Buzzy Bloom

Dit maakt onze BERG Buzzy 2-in-1 zo veilig

BERG USP 1

Slimme push/pedal modus

Door de schakelbare vrijloop kan de Buzzy 2in1 in twee standen worden gebruikt. In de “pedal” stand kan een kind zelfstandig rondrijden net zoals op een normale Buzzy. In de “push” stand zijn de trappers uitgeschakeld waardoor je de Buzzy kan duwen zonder dat de trappers draaien.

BERG USP 2

Gemakkelijk stuurslot

Om veilig en gemakkelijk met de Buzzy 2in1 te wandelen is deze uitgerust met een gebruiksvriendelijk stuurslot. Als deze is ingeschakeld kan het kind niet langer sturen en houdt de ouder controle ongeacht de situatie.

BERG USP 3

Verstelbare duwstang

De duwstang is eenvoudig in 3 hoogtes te verstellen. Wanneer het kind zelf wil rijden kan de duwstang in een handomdraai worden verwijderd. Hierdoor veranderd de Buzzy 2in1 van een veilige stabiele duwauto naar super leuke en stabiele gocart.

BERG USP 4

Handrem en EVA banden

Voor extra veiligheid is de Buzzy 2in1 uitgerust met een handrem. Een EVA band is gemaakt van high-tech schuim. Dankzij de juiste samenstelling is het net zo slijtvast als de traditionele rubberen band maar kan het nooit meer lek raken.

.

Kies de BERG Buzzy 2 in 1 voor jouw avontuur