Your Buzzy adventure is about to happen...

NIEUW! Jeep® Buzzy Rubicon & Sahara
Een echte off-road sensatie
Laat uw kind dromen, doen en beleven op een échte Jeep®! Beide Jeep® Buzzy skelters zijn een echte off-road sensatie. De off-road banden, het ronde stuur en de stoere motorkap met grill én kijkertjes maken dit een echte Jeep®.

JEEP Rubicon by BERG

JEEP Sahara by BERG

Dit maakt de BERG Buzzy zo avontuurlijk!

BERG USP 1

Altijd stabiel door het vierde wiel

De Buzzy van BERG staat stevig op de grond, dankzij de vier off-road wielen en de schommelas. Op de Buzzy is uw kind elk terrein de baas.

BERG USP 2

BERG Buzzy vs driewieler

Bij een driewieler zitten de trappers vast aan het voorwiel, dit is gelukkig niet zo bij de Buzzy skelter! Hierdoor kunnen ze lekker, veilig en snel (weg)rijden.

BERG USP 3

Aanpasbaar op je lichaamslengte

Groeit met uw kindje mee door het verstelbare stuur en zadel waardoor de Buzzy geschikt is voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

BERG USP 4

Super makkelijk te berijden door direct drive

Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheuren ze door plassen, ploegen ze over zandvlaktes en trotseren ze bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!

.

Kies de BERG Buzzy voor uw avontuur

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

BERG skelters en trampolines worden gedistribueerd en ondersteund via een uitgebreid netwerk van exclusieve verkooppunten. Test en ervaar ze zelf bij een verkooppunt bij u in de buurt.


Vind mijn verkooppunt

.

Een trailer vol plezier!

De schatkaart en de schatkist gaan mee op avontuur in zijn handige BERG trailer S. Met de slimme trekhaak kan hij zelf de trailer koppelen.