.

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR DE VLOTTE KIDS

BERG BUDDY 2.0
Een van de meest geliefde modellen van BERG, de Buddy, heeft een fikse upgrade gekregen. Dit geldt voor de Buddy B-Orange, Lua, Cross en Choppy Neo. Deze Buddy's zijn volledig getuned en het design is flink aangepakt: fraaie velgen met nieuwe banden, een kuipstoel die nog lekkerder zit en een geweldig stuur met optimale grip die al is voorbereid op de BERG Soundbox. Kortom, met de BERG Buddy rijd je er stoer bij en ben je zeker de allersnelste in de straat.

BERG Buddy Lua

BERG Buddy Cross

BERG Buddy B-orange

BERG B.Super

BERG Buddy USP 1

Intuïtief rijden en remmen met het BFR-systeem

De BERG Buddy is uitgerust met het unieke BFR-systeem. BFR staat voor Brake, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Buddy super eenvoudig en gemakkelijk te berijden.

BERG Buddy USP 2

Aanpasbaar op je lichaamslengte

Om jaren speelplezier te hebben met de BERG Buddy, is het mogelijk om de stoel te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de skelter. Het stoeltje kan in drie verschillende standen worden versteld zodat je altijd bij de trappers kan komen.

BERG Buddy USP 3

Stabiele en veilige wegligging

Dankzij de vier wielen heeft de BERG Buddy een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten. De BERG Buddy heeft daarnaast een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. Hierdoor blijft de BERG Buddy stevig op de grond. Wel zo veilig!

BERG Buddy USP 4

Comfortabel en soepel rijden

De BERG Buddy heeft luchtbanden. Hierdoor rijd je extra soepel. Deze banden hebben minder rolweerstand en trappen lichter. Dit betekent dat je ook sneller gaat. Je rijdt dus extra comfortabel op de BERG Buddy.

.

Welke BERG Buddy kies jij?

ONZE RIDE-ON'S EN TRAMPOLINES WORDEN IN MEER DAN 75 LANDEN VERKOCHT

DEALER LOCATORVind mijn verkooppunt