toggle
overlay

Toevoegingen

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BERG Veiligheidsvlag S/M

  Waardering:
  100%
  Prijs 15,00 €
 2. BERG Soundbox Race

  Waardering:
  100%
  Prijs 17,50 €
 3. BERG Liftbakje

  Waardering:
  80%
  Prijs 115,00 €
 4. BERG Schuif

  Prijs 115,00 €
 5. BERG Buddy Vlag

  Waardering:
  100%
  Prijs 15,00 €

Producten 1-8 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Val op in de buurt met jouw unieke skelter

Heeft iemand uit de buurt ook een skelter, die een beetje op die van jou lijkt? Dan kan het soms lastig zijn om ze uit elkaar te houden. Gelukkig kan je jouw BERG uniek en persoonlijk maken door het grote aanbod aan toevoegingen. Dat is natuurlijk super cool, plus nu weet je zeker dat je altijd de juiste mee naar huis neemt.

Door ons brede skelteraanbod, heeft BERG zowel accessoires voor onze grote als kleine skelters. Voor de kleinere kan er bijvoorbeeld een vlag worden toegevoegd; naast dat dit een stoer effect geeft, is het een goede manier om als ouder je racende kind in de gaten te houden. Iemand onderweg inhalen? Gelukkig zit er ook een toeter op de skelter zodat iedereen weet dat hij of zij er graag langs zou willen. Wel zo veilig!

Een groot voordeel van onze grote Farm skelters is dat je hiermee perfect mee kan helpen op de boerderij, zeker met de extra accessoires kan je een helpende hand bieden tijdens het buitenspelen. Een combinatie van een hefinrichting en een palletvork maakt elke klus een stuk gemakkelijker. Zo hoef je ook de zware spullen niet meer zelf te dragen en kunnen ze zonder problemen vervoerd worden! Naast dat klusjes makkelijker worden gemaakt, is het een super leuke manier om lekker buiten bezig te zijn.