toggle
overlay

Overig

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BERG Skelterhoes

  Waardering:
  100%
  Prijs 95,00 €
 2. BERG Speedometer

  Waardering:
  100%
  Prijs 45,00 €
  De beschikbaarheid is een indicatieve datum. Er is geen enkele garantie dat dit ook de daadwerkelijke verzenddatum gaat zijn. Onze klantenservice heeft hier geen nauwkeurigere informatie over. U ontvangt een verzendbevestiging zodra uw bestelling uit het magazijn is verzonden.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eindeloze accessoire mogelijkheden om jouw BERG te personaliseren

Bij BERG kan je van alles vinden voor jouw skelter; van draagbanden en vlaggetjes voor de kleinere skelter, tot een snelheidsmeter die al jouw kilometers bijhoudt. Er is voor ieder wat wils!

Heb je je skelter al een tijdje in bezit en mis je net dat kleine beetje extra? Dan zit je goed bij BERG met de eindeloze accessoire mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd kenteken krijgen voor skelters met een XL Frame. Hierbij kan je je eigen naam op een kentekenplaatje laten maken en mag je zelf het land van het nummerbord kiezen! Zo weet iedereen dat het jouw skelter is als je hem eventjes ergens parkeert.

In wisselende weersomstandigheden kan het ook verstandig zijn om je skelter binnen op te bergen. Zeker als hij in de regen niet wordt gebruikt, raden wij dit aan. Heb je niet de mogelijkheden om jouw BERG binnen op te bergen? Geen probleem! Daarvoor hebben wij speciaal een skelterhoes ontworpen; deze hoes geeft bescherming tegen bijvoorbeeld regen en vuil. Dit bevordert de levensduur en zo behoudt jouw skelter zijn kwaliteit!