toggle
overlay

Aanhangers

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een helpende hand voor elke gelegenheid

Ben je het ook zo zat om 5 keer heen en weer te moeten lopen, omdat je al je zware spullen niet in 1 keer kan dragen? Met een BERG Trailer is dit verleden tijd! Alles wat je mee wil nemen kan je in de aanhanger stoppen en voor je het weet race je ervandoor. Naast dat het mega praktisch is, wordt buitenspelen nóg leuker gemaakt. Moeilijke of saaie klusjes in de tuin worden een eitje; een leukere manier van je ouders helpen is er niet!

Er zijn allerlei trailers voor onze verschillende soorten BERG Skelters, stuk voor stuk zijn ze gemakkelijk te monteren dankzij de bijbehorende trekhaak. Hierdoor kan de aanhanger er zonder moeite af worden gehaald of erop worden gezet. Zo ben je altijd in de gelegenheid om al je spullen mee te nemen, maar ben je ook binnen no-time klaar om eens lekker te gaan racen in de buurt.

Elke BERG Trailer heeft een uniek design met gave kleuren, zo val je lekker op! Het ziet er dan ook heel stoer uit wanneer je door de buurt aan het rijden bent met jouw helpende hand. Maak nog veel meer plezier buiten nu je al je spullen makkelijk mee kan nemen!