InGround trampoline ingraven

Wil je een trampoline in je tuin die enigszins in de tuin weggewerkt is?  Kies dan voor de BERG InGround Trampolines.

Met deze trampolines heb je plezier van je mooie uitzicht doordat deze grotendeels ingegraven is. Hierdoor is deze mooi weggewerkt. Ook kun je extra makkelijk en veilig de trampoline betreden doordat deze trampoline laag bij de grond is.

BERG InGround Trampolines zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze met én zonder Safety Net verkrijgbaar. Ook kun je nog eens kiezen uit verschillende kleuren beschermranden! Kortom, er is altijd een InGround trampoline die bij je past! 

Hoe graaf je de trampoline in?

Stap 1

Bepaal waar je de trampoline wilt hebben staan. Let hierbij wel op dat je de trampoline niet te dicht bij een hek, schutting, boom of planten plaatst. Houd hierbij 2 meter afstand tot andere obstakels. Dit is wel zo veilig!

Markeer de plaats op de grond met het bijgeleverde meetlint. Houd hierbij de maten aan die in de bijgeleverde handleiding staat van de trampoline. Zo weet je precies waar je trampoline komt te staan in de tuin. 

Stap 2

Tevreden over de plek voor de trampoline? Dan kun je beginnen met graven. 

Inground digging step 2

Stap 3

Graaf het gat helemaal uit in een komvorm én op de aangegeven diepte. 

Inground digging step 3

Stap 4

Als je het gat heb uitgegraven zoals beschreven staat, dan kun je de trampoline bovenop dit gat plaatsen.

Volg de laatste stappen van de handleiding en je bent klaar! 

Inground digging step 4

Stap 5

De trampoline is klaar voor gebruik. Dus springen maar! 

Afmetingen van de kuil voor de BERG InGround Trampoline:

 Trampoline ingraven


BERG InGround Eazyfit:

Trampoline ingraven

Kuil afmetingen InGround trampoline

InGround teampoline kuil afmetingen

Kuil afmetingen FlatGround trampoline

FlatGround teampoline kuil afmetingen

Voordelen BERG InGround Trampoline:

Door het speciale ontwerp hoeft het gat niet diep uitgegraven te worden onder de trampoline. Dit scheelt dus weer graafwerk! 

De korte poten van deze trampoline worden niet ingegraven en roesten daardoor minder snel. Hierdoor is de levensuur van je trampoline langer!

De InGround trampolines zijn voorzien van een framenet. Dit zorgt ervoor dat dieren en speelgoed niet onder de trampoline kunnen komen. Wel zo veilig! 

Doordat deze trampoline lager bij de grond staat door de lage poten is deze extra stabiel.

Dankzij het speciale ontwerp met framenet kan de verplaatste lucht eenvoudig ontsnappen tijdens het springen. Dit zorgt ervoor dat je nog lekkerder springt! 

Door het speciale ontwerp is de trampoline makkelijk te installeren. Daarnaast zit er ook een handige handleiding bij de trampoline. 

Wij hebben BERG InGround Trampolines in verschillende maten, vormen, kleuren en prijskwaliteiten. Er is dus altijd wel een InGround die bij jouw tuin past. 

Veelgestelde vragen:

Je kan een BERG InGround Trampoline zelf in je tuin plaatsen. Hiervoor kun je de handleiding volgen die bijgeleverd is bij de trampoline.

Maar mocht je liever geen graafwerk willen verrichten of twee linkerhanden hebben, dan kun je een bedrijf vragen om de graafwerkzaamheden met een graafmachine te verrichten.

Sommige van onze dealers bieden ook de mogelijkheid aan dat zij de trampoline in je tuin plaatsen. Je kunt bij de dealer waar je het product koopt altijd even navragen of zij deze dienst ook bieden. 

Veilig en onbeperkt springplezier

Of je nu kiest voor een ronde of rechthoekige trampoline, BERG heeft een groot assortiment. In onze webshop vind je ze in allerlei vormen en maten, zo maak je dus altijd de juiste keus!

BERG Kwaliteit

Elke BERG is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, waarbij de beste materialen zijn gebruikt. Zo kan jouw trampoline het hele jaar buiten blijven staan, zonder dat het frame gaat roesten of dat de beschermrand gaat verkleuren. 

BERG Innovatie

Wat maakt een BERG Trampoline zo bijzonder? Er gaat een sterk staaltje innovatie achter schuil! Door de unieke trampoline veren gaat het springen zeer soepel, waardoor ook kleinere kinderen gemakkelijk mooie sprongen kunnen maken.

BERG Design

Of je nu een Flatground, Inground of een staande kiest, elk product is strak vormgegeven. Zo misstaat een BERG in geen enkele tuin. De trampolines zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk in groen, rood en grijs. Welke past het beste in jouw tuin?

BERG Fun

Trampoline springen op een BERG is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel erg gezond. Niet voor niets zijn er steeds vaker volwassenen ook op een trampoline te vinden. Een goede aankoop dus voor jong en oud!

De BERG InGround trampolines zijn speciaal ontworpen om ingegraven te worden.

Hierbij is rekening gehouden dat het lucht tijdens het springen goed weg kan. Maar ook dat de trampoline stevig op de grond staat met zijn korte poten. Daarnaast zijn de poten voorzien van zinkbehandeling zodat ze extra lang meegaan.

Dit is niet het geval bij een gewone trampoline. Daarom raden wij het af om een gewone trampoline in te graven. 

In de meeste landen zal de regen  geen probleem opleveren bij een InGround trampoline, door de beperkte regen die er op een dag valt. Het water zal angzaam weglopen in de grond. Als je wel last hebt van water dan is het mogelijk om een buizenstelsel aan te leggen. Hiermee kun je het water afvoeren. Advies is om hier een specialist als een hovenier bij te betrekken. 

De BERG InGround Trampoline is grotendeels weggewerkt in jouw tuin. Maar het frame wordt nog wel boven de grond geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er beperkt graafwerk hoeft te worden verricht. Deze trampoline is met en zonder een Safety Net verkrijgbaar.

De BERG FlatGround Trampoline is compleet geïntegreerd met jouw tuin. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij helemaal weggewerkt is en ook geen poten meer heeft, die boven op het gras staan. Deze is niet met een Safety Net verkrijgbaar. 

Voor dat je lekker kan gaan springen op één van onze InGround of FlatGround trampolines, moet er een gat gegraven worden in de tuin. Onder de trampoline bevindt zich dan een uitgegraven kuil, waarin het onkruid vaak snel groeit. Onkruid onder de trampoline zorgt ervoor dat je niet meer zo lekker springt.

Om te voorkomen dat er onkruid groeit onder de trampoline, kan een worteldoek worden neergelegd in de kuil. Dit doek laat het (regen)water wel door, het doek houdt licht en wortelgroei tegen. Hierdoor is de kans op onkruid veel kleiner.

Hoe werkt het?
  • • Bij bouwmarkten, tuincentra of online zijn worteldoeken verkrijgbaar. Worteldoeken zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De zwarte variant is het meest geschikt om het onkruid tegen te gaan.
  • • Bij de aanschaf geldt: hoe zwaarder het doek, hoe steviger het doek.
  • • Na de aanschaf kan het worteldoek op maat worden geknipt. Als je meerdere doeken in één kuil neerlegt is het verstandig om ze minimaal 10 centimeter te laten overlappen.
  • • Ligt het doek? Dan kan het doek worden vastgelegd door er wat grond of stenen op te leggen.