toggle
overlay

BERG TRAMPOLINE VEREN

BERG heeft speciale veren ontwikkeld voor al haar trampolines: Deze veren zijn zo flexibel dat zowel kinderen als volwassenen zo veilig en makkelijk mogelijk kunnen trampoline springen. Gemaakt van de beste materialen. Gegarandeerd een lange levensduur.

GOLDSPRING SOLO VEER

Afbeelding

Een soepele goede veer die op alle BERG Favorit Trampolines gebruikt wordt. 
Deze veren zijn volledig gegalvaniseerd van binnen en van buiten en zorgen voor een goed springcomfort. De Goldspring Solo veren zien er mooi en robuust uit. Ze maken je BERG trampoline niet alleen erg veilig, maar ook mooi.

Perfect voor kinderen én volwassenen!
De Goldspring Solo is speciaal ontworpen voor kinderen, maar is ook veilig voor volwassenen. Kinderen wegen vaak veel minder dan een volwassene, dus om te zorgen dat kinderen toch lekker kunnen springen zonder moe te worden is de Goldspring Solo een hele flexibele, soepele veer.
Om te zorgen dat de veer veilig is voor volwassenen is het een hele sterke veer gemaakt met een dik draad. Wist je dat één veer wel 50 kg aan kan!

Bekijk alle trampolines die beschikken over een GoldSpring Solo veer

TWINSPRING GOLD VEER

Afbeelding

Bij gewone trampolines zie je altijd één rechte veer. Wat het TwinSpring Gold systeem zo bijzonder maakt zijn de schuin geplaatste dubbele veren, in een V stand. Hierdoor kunnen we een hele goede lange veer in de trampoline plaatsen zonder dat dit veel ruimte inneemt. Dit zorgt daarnaast voor een extra groot springoppervlak waar je zelfs aan de rand nog lekker kunt springen.

Trampoline springen kan best vermoeiend zijn. Het is dus belangrijk om de juiste veren voor een trampoline te ontwikkelen, zodat ook kleinere kindjes lekker kunnen springen. De TwinSpring Gold
heeft extra veel wikkelingen waardoor deze heel soepel springt en het dus veel langer duurt voordat je moe wordt.

De veer is het belangrijkste onderdeel van de trampoline en daar hebben wij dus veel onderzoek naar gedaan. De veer moet niet alleen zo goed en fijn mogelijk springen, maar moet daarnaast ook veilig zijn. Door de extra wikkelingen van deze veer kan er nooit veel ruimte ontstaan tussen 2 wikkelingen en kun je je niet bezeren, zelfs niet als je hem aanraakt tijdens het springen.

Als vanzelfsprekend is deze veer ook volledig gegalvaniseerd (van binnen en van buiten) met een degelijke roestbestendige zinklaag. Het installeren van deze veren is door het handige installatiesysteem zeer eenvoudig. Deze TwinSpring Gold veren worden gebruikt op alle BERG Champion, BERG Ultim Champion en alle BERG Elite trampolines

Bekijk alle trampolines die beschikken over een TwinSpring Gold veer: