WAAROM VOOR EEN BERG GOCART KIEZEN?

Er zijn verschillende gocart aanbieders, maar waarom is een BERG Gocart
nou de beste keus? Lees hieronder wat een BERG Gocart zo uniek maakt:

Afbeelding

 

VEILIGHEID

Alle gocarts- én de accessoires ontwikkelen en ontwerpen we met veiligheid als belangrijkste kernwaarde.

Aandrijving
Bij de ontwikkeling van een BERG go-cart wordt overal goed over nagedacht. Zo zijn er verschillende aandrijvingsmogelijkheden ontwikkeld voor jouw manier van rijden. Alle BERG gocarts hebben standaard een ingebouwd BFR-mechanisme. BFR staat voor: Brake (Rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit rijden). Dat is een speciaal mechanisme dat ervoor zorgt dat u de trappers stil kunt houden terwijl de wielen draaien. Net als op een fiets. En wat helemaal veilig (en handig) is, is dat u ná stilstand direct achteruit kunt trappen! Dat maakt het voor kinderen heel gebruiksvriendelijk. We bieden onze BERG gocarts aan met een BFR - of met een BFR-3 aandrijvingssysteem. Het verschil zit ‘m in de drie versnellingen die de BFR-3 heeft.

De BERG Buzzy gocarts zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en beschikken daarom over ‘directe aandrijving’. Daardoor krijgen de allerkleinsten een beetje hulp bij het trappen, zodat de gocart heel licht en gemakkelijk trapt! Er is bewust gekozen voor een gocart op vier wielen. U wilt dat je kind veilig en stabiel zit. Kantelen, zoals bij een driewieler nog wel eens gebeurt, is (bijna) onmogelijk! De trappers van de BERG Buzzy blijven altijd op hun plek. Ze ‘sturen’ niet mee, zoals bij een driewieler. Zo is er altijd controle over de trappers. Nog zo veilig.

Remmen
Elke gocart is uitgerust met een terugtraprem. Om te zorgen dat uw kind extra snel kunt stoppen met rijden, zit er op alle grote gocarts (vanaf 5 jaar) ook een handrem. Extra remkracht in geen tijd. U bent in control!

Stabiliteit
Door de vier wielen staat de gocart stevig op de grond. De schommel-as zorgt ervoor dat zelfs op hobbelig terrein alle wielen op de grond blijven. Echt stabiel!

Afwerking
U zult geen scherpe randjes vinden aan uw BERG gocart. Door de zorgvuldigheid waarmee we een BERG gocart bouwen, is de afwerking veilig en laat u uw kideren zonder zorgen rondscheuren.

 

KWALITEIT

BERG gocarts gaan jarenlang mee. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarom enorm belangrijk. Zo geniet u optimaal van uw BERG gocart. BERG maakt duurzame en tijdloze producten die weinig onderhoud nodig hebben. Lees hieronder hoe BERG de kwaliteit en duurzaamheid waarborgt.

CE en TÜV test
De gocarts van BERG worden uitgebreid getest. Dat doen we eerst in ons eigen testlab en vervolgens worden ze aan externe (onafhankelijke) testen onderworpen. Alle materialen voldoen aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen en vaak nog meer. Dus u zit gegarandeerd goed! 

Verstelbaar stoeltje en/ stuur
Door het verstelbare stoeltje en/of stuur groeit de gocart mee. De stoel is eenvoudig te verstellen, zonder gereedschap. Ook het stuur van een BERG gocart kunt u aanpassen. Gegarandeerd jarenlang speelplezier! 

Wielen
Over elk detail van de gocart is nagedacht, ook dat is kwaliteit! De wielen zijn gelagerd, zodat ze licht ronddraaien. Samen met de schommel-as zorgen deze wielen voor een fijne wegligging. De wielen hebben rubberen banden en zijn speciaal ontwikkeld voor de meest comfortabele rij-ervaring. 

Frame
Roestvrij staal, goed afgewerkte lasnaden, een dik buizenframe met een stootvaste poedercoating; dat is de basis voor een stevige en degelijke gocart! Bovendien zijn de ketting en trappers al aan het frame voorgemonteerd, waardoor alle onderdelen stevig aan de gocart vastzitten. 

Garantie
BERG-producten zijn van een uitstekende kwaliteit. U hebt dan ook standaard al garantie op alle BERG-producten. Extra garantie? Registreer uw BERG gocart of trampoline online binnen één maand na aankoop. U krijgt dan extra lang garantie, tot wel vijf jaar op uw BERG-gocart en acht of zelfs dertien jaar op uw BERG-trampoline! Meer informatie.

 

FUN

Alle BERG gocarts gaan jarenlang mee, zodat elk kind er veel speelplezier aan beleeft. Vanaf het eerste moment tot vele jaren later zorgt een BERG-gocart voor een glimlach op het gezicht.
 
Made by! 

De R&D afdeling van BERG bewaakt de kernwaarden: Veiligheid, Kwaliteit en Fun. Het enthousiaste team van ontwikkelaars en designers zorgt er elke dag weer voor dat deze kernwaardes bovenaan staan. Zodat u op een veilige manier heel lange tijd veel plezier beleeft aan jouw gave BERG gocart!