toggle
overlay

Pimp jouw gocart

Doe mij zo'n mooie BERG gocart! Eenmaal jouw perfecte gocart gevonden, kan je ‘m nóg leuker maken! BERG heeft allerlei accessoires om jouw gocart te pimpen.

Breid je speelplezier verder uit met bijvoorbeeld een aanhanger, een sirene, zwaailichten of andere leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een extra stoeltje -een duostoel- om met je broertje, zusje of een vriendje samen te kunnen skelteren. Of koop een bijpassende aanhanger om van alles mee te kunnen nemen bij het gocart rijden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Met een vlag of extra verlichting ben je nog beter zichtbaar of je gocart.

De keuze is reuze!

Duo seat

Duo-stoel

Stoere avonturen beleef je samen! Op elke grote BERG gocart is eenvoudig een duostoel achter de bestuurder te bevestigen (zonder gereedschap!). Gezellig samen skelteren! Het leuke is dat er voor elke grote BERG Gocart een bijpassende duostoel is in matchende kleuren en thema’.

Bekijk alle duostoelen.

Roll bar

Rol-beugel

Met een rolbeugel (roll-bar) geef je jouw BERG Gocart net een wat stoerdere look. En het leuke is dat je ook een zwaailicht op de rolbeugel kan monteren. Gaaf! 

Bekijk alle rolbeugels

Extra wheel

Reservewiel

Zeker voor BERG Offroad gocarts is zo’n reservewiel achter op je gocart superstoer! Maar het ziet er niet alleen ontzettend gaaf uit, het is ook nog eens handig. Als je ooit met een lekke band komt te staan, dan ben jij voorbereid!

Bekijk alle reservewielen

Aanhangers

Aanhangers

De oude kranten wegbrengen, takken vervoeren, je voetbal meenemen. Met een BERG Aanhanger is alles mogelijk.

Bekijk alle aanhangers

Lift bak

Liftbakje of palletvork

Door bijvoorbeeld een liftbakje of een palletvork op jouw gocart te monteren, kun je allerlei klussen aan. Vervoer van alles op jouw pallet!

Bekijk alle mogelijkheden 

Skeltervlag

Veiligheid

Val extra op met jouw BERG Gocart, met lampen, een zwaailicht of een vlag. Zo ben je nog zichtbaarder en het maakt jouw gocart helemaal af.

Bekijk alle mogelijkheden