toggle
overlay

Waar moet je op letten bij het kopen van een gocart?

Elke gocart is speciaal ontwikkeld voor zijn eigen omgeving: racen door de buurt, spelen op de boerderij etc. Met zoveel keuze kun je misschien wel een beetje hulp gebruiken. 

Wij geven je handige tips bij het kopen van je BERG gocart. Voor ieder kind, jong of oud, is er een BERG gocart in de juiste maat. Welke gocart past het beste bij jou?

Leeftijd: 10 t/m 30 maanden

BERG Go2

Voor de allerkleinsten hebben is er de BERG Go2! De coole gocart die je kind kan helpen in de ontwikkeling, want op de gocart leert je kleintje sneller steppen én trappen. Oftewel 2 in 1. Als je wilt dat je kindje gaat steppen kan je ervoor kiezen om de trappers ingeklapt te houden. Wil je dat je kindje gaat steppen, klap dan de trappers uit. Tevens hoef je niet bang te zijn dat je kindje omvalt omdat de BERG Go2 stevig op de grond staat met zijn 4 wielen!

Meer informatie? Lees dan hier verder!

Leeftijd: 2 t/m 5 jaar

2-5

Met dit kleine gocart doet jouw kind zijn/haar eerste trapervaring op. De BERG Buzzy skelter is er in allerlei leuke uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de BERG Buzzy Racing of de superstoere gele BERG Buzzy. Daarnaast is er ook de BERG Buzzy 2-in-1, deze gocart is uitgerust met verstelbare duwstang. Hierdoor kan je gemakkelijk een lange wandeling maken met je kind.


Bekijk hier de BERG Buzzy skelters voor kids vanaf 2 jaar oud. Of bekijk hier de BERG Buzzy 2-in-1.

Leeftijd: 3-8 jaar

3-8

De BERG Buddy gocart is net een slagje groter dan de BERG Buzzy en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar oud. Door de verschillende kleuren en thema’s is er voor kind wel een leuke BERG Buddy beschikbaar. Bekijk ze hier allemaal.

Leeftijd: 4-12 jaar

4-12

De compacte BERG Rally is ideaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Deze lichte gocart is ideaal om mee te touren door de wijk of over bochtige paadjes in het park. Dankzij het verstelbare stoeltje en stuur groeit de gocart met je mee! Bekijk hier het aanbod.

Leeftijd: vanaf 5 jaar (de grote skelters)

5+

Eenmaal iets ouder en wijzer, ligt de wereld voor je open. Zo ook de wereld van skelters. Elke BERG skelter is verkrijgbaar in vier varianten: met een BFR, BFR-3, XXL-BFR of E-BFR systeem. Ze zijn in ontzettend veel leuke kleuren en thema’s beschikbaar. Bekijk ze hier allemaal.

Meer skelters (tips)

Nieuwsgierig naar alle skelters in ons assortiment? Bekijk ze hier!

Voor meer tips en informatie over onze skelters kan je hier onze skelter informatiepagina bekijken.