toggle
overlay


Dé gocart informatiepagina!

 

Altijd al meer willen weten van gocarts? En hoe komt een gocart nou daadwerkelijk tot stand. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt! Zo kan je lezen over hoe een BERG Gocart ontwikkeld wordt en wat het verschil is tussen de vele verschillende modellen. Ook tref je er handige tips aan hoe je je gocart kan pimpen en een echt APK formulier! Al nieuwsgierig? Lees snel verder! Veel leesplezier!

Afbeelding
Afbeelding

Ontwikkeling gocarts & trampolines

Wist je dat BERG alle stappen die komen kijken bij het ontwikkelen van een gocart of trampoline, allemaal zelf doet?

 

Lees meer

Afbeelding

Waarom kies je voor een BERG gocart

Er zijn verschillende gocart aanbieders, maar waarom is een BERG Gocart nou de beste keus? Lees hier wat een BERG Gocart zo uniek maakt:

 

Lees meer

Afbeelding

Waar moet je op letten bij het kopen van een gocart

Elke gocart is speciaal ontwikkeld voor zijn eigen omgeving: racen door de buurt, spelen op de boerderij etc.

 

Lees meer

Afbeelding

Een echte APK voor jouw gocart

Net als een échte auto heeft jouw gave BERG gocart ook onderhoud nodig. Vraag een volwassene jou te helpen. Jij bent de monteur! Klaar voor de APK-test? Download ook het APK certificaat om alle punten direct af te kunnen vinken!

 

Lees meer

Afbeelding

BERG Gocarts; de verschillende thema's

Op ontdekkingsreis in de natuur, een echte streetrace organiseren of aan de slag op de boerderij? Het kan allemaal met de verschillende thema gocarts van BERG

 

Lees meer

Afbeelding

Gocart weetjes

Met een echte BERG Gocart heb je geen excuus meer om op de bank te hangen. Hup, lekker naar buiten en beleef de leukste avonturen. Als je nog twijfelt om een gocart aan te schaffen, lees dan snel verder want na deze feitjes ben je om.!

 

Lees meer

Afbeelding

Pimp your gocart

Doe mij zo’n mooie BERG gocart! Eenmaal jouw perfecte gocart gevonden, kan je ‘m nóg leuker maken! BERG heeft allerlei accessoires om jouw gocart te ‘pimpen’.

 

Lees meer

Afbeelding

Verschillende aandrijvingen

Elke grote BERG gocart is standaard uitgerust met een BFR -,BFR-3-, XXL-BFR- of E-BFR systeem. Maar wat is dit nu eigenlijk en wat is het verschil tussen deze systemen? We leggen het je uit.

 

Lees meer

Afbeelding

3 jaar extra garantie op jouw BERG gocart

BERG gocarts zijn ontzettend sterk en staan garant voor jaren speelplezier. Daarom geeft BERG wel 2 jaar garantie op jouw BERG gocart.

 

Lees meer