WAAROP MOET U LETTEN BIJ AANKOOP VAN EEN GOCART?

2-5

Elke gocart is speciaal ontwikkeld voor zijn eigen omgeving:: racen door de buurt, spelen op 
de boerderij, etc. Met zoveel keuze kunt u misschien wel een beetje hulp gebruiken.

Wij geven u handige tips bij de aankoop van uw BERG gocart. 
Voor ieder kind, jong of oud, is er een BERG gocart in de juiste maat. Welke gocart past het beste bij uw kind?

GOCART: LEEFTIJD 2 5 JAAR

2-5

Met dit gocartje doet uw kind zijn/haar eerste trapervaring op. De BERG Buzzy gocart is er in allerlei leuke uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de BERG Buzzy Racing, de BERG Buzzy Fiat 500 of de superstoere gele BERG Buzzy. Bekijk hier alle BERG Buzzy gocarts voor kids vanaf 2 jaar oud. 

GOCART: LEEFTIJD 3-8 JAAR

3-8

De BERG Buddy gocart is net wat groter dan de BERG Buzzy en geschikt voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar oud. Door de verschillende kleuren en thema’s is er voor ieder kind wel een leuke BERG Buddy beschikbaar. Bekijk ze hier allemaal.

GOCART: LEEFTIJD 4-12 JAAR

4-12

De compacte BERG Rally is ideaal voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Deze lichte gocart is perfect geschikt om mee te toeren door de wijk of over bochtige paadjes in het park. Dankzij het verstelbare stoeltje en stuur groeit de gocart met uw kind mee! Bekijk hier het aanbod.

GOCART: LEEFTIJD VANAF 5 JAAR (DE GROTE GOCARTS)

5+

Eenmaal iets ouder en wijzer, ligt de wereld voor u open. Zo ook de wereld van gocarts. Elke BERG gocart is verkrijgbaar in twee varianten: met een BFR, BFR-3, XXL-BFR of E-BFR systeem. Ze zijn in ontzettend veel leuke kleuren en thema’s beschikbaar. Bekijk ze hier allemaal.