BERG GOCARTS: DE VERSCHILLENDE THEMA’S

Op ontdekkingsreis in de natuur, een echte straatrace organiseren of spelen op de boerderij? 
Het kan allemaal met de verschillende thema gocarts van BERG!

Afbeelding

BERG CLASSIC GOCARTS


De echte original! De gocartzoals Henk van den Berg die jaren geleden heeft ontwikkeld, maar dan in een modern jasje. Met deze robuuste, blauwe gocarts steelut u de show.

Zo beleeft uw kind elke dag een nieuw avontuur!

 

BERG RACE GOCARTS


Vroemmmmmm, race er vandoor met een van deze sportieve, snelle gocartmodellen. Deze stijlvolle bolides zijn gemaakt om te racen. Met de zogenoemde 'superslick' banden bent u razendsnel en wint u elke race! Vriendjes uitdagen? Maak dan met stoepkrijt een echte racebaan en rijd wedstrijdjes met vrienden! De BERG Race gocarts hebben een stoere uitstraling en zijn van een zeer hoge kwaliteit. Kies je voor een gocart met het BFR-3 systeem, dan hebt u ook nog eens drie versnellingen. Zo kunt u nog sneller optrekken en racen!
 

BERG OFFROAD GOCARTS


Asfaltwegen en stoeptegels? Niets voor u! Lekker door de modder scheuren of van de heuvels crossen? Niets is te gek met de sterke BERG Offroad gocart. U gaat liever van de weg af, het bos in om te rijden door de modder op ruig terrein te rijden? Dan hebt u een gocart nodig die bij u past: een BERG X-Plorer, een BERG X-Cross, een BERG Safari of een echte BERG Jeep. Ook de BERG Offroad gocart zijn er in verschillende maten voor elke leeftijd.

Voor zowel de kleine als de grote avonturier is er een stoere offroad coart.

 

BERG FARM GOCARTS


Deze stoere Farm modellen zijn niet van de echte tractors te onderscheiden! Met welk model gaat u helpen op de boerderij? Bekijk onze Farm gocart om te zienof uw favoriete tractormerk erbij zit! De grove banden en de uitlaat zorgen voor de ultieme ‘tractor look’.

Door de grote wielen en de schommelas hebt u veel grip in de modder en blijft u ook op oneffen terrein stevig op de grond!

 

BERG URBAN GOCARTS


Woont u in de stad en houdt u er ook zo van om de buurt en de stad te verkennen? Met deze snelle en wendbare BERG gocarts zit u goed! Speciaal bedacht om heerlijk door de stad of het park te toeren! En ze zijn lekker compact, zodat hij niet zoveel plek inneemt. Geen ruimte in de schuur? Voor deze gocart wel! Omdat de gocart niet zo groot is, is hij heel wendbaar en neemt u alle bochten met gemak. Deze gocarts zijn er in verschillende uitvoeringen voor jongens en voor meisjes.

Er is er zeker een waarmee u een bekende verschijning wordt in uw buurt.

 

BERG SPECIAL GOCARTS


Voor iedereen die echt iets speciaals wil, zijn er de BERG Special gocarts! Bekijk de BERG Choppy en de BERG Route-66; gocarts met drie wielen en met een heel stoer uiterlijk.

Ook de BERG Street-X is een unieke gocart waarmee u de show steelt in de buurt.